Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor a kutya vagy a...

Ilyenkor a kutya vagy a gyerek a hibás?

Figyelt kérdés
Barátnőm fia,aki amúgy egy nagyon jófej srác,(alt.iskola) rendszerint szórakozik a kutyámmal ,de nem mindig úgy,hogy az rendben lenne. Szereti a kutya a srácot meg a gyerkőc is őt,de sokszor előfordul,hogy szivítja a kutyámat méghozzá evés közven direkt a kutya fölé tartja a kaját ,hogy aztán a kutya megpróbálja elvenni tőle ekkor barátnőm ordít a kutyámmal. Már mondtam párszor,hogy a kutya a testbeszédből ért , olyan mint ha a kutyát bármiért meg lehetne dorgálni a gyereket pedig semmiért. Hasonló a dolog játék közben is. Direkt odatartja neki a ruhákat,hogy a kutya ráharapjon,majd előadja ,hogy a kutya harapdálja tépi a holmiait,holott magától nem érdekelné. Szintén a kutya kap ki ,pedig véleményem szerint nem a kutya a hibás..most úgy érzem,hogy ez örömmel tölti el a kiskrapekot,hogy hülyére veszi a kutyám ,de nekem ez nagyon nincs ínyemre. Mit csinálnátok a helyemben? A kutyától nem válok meg ez 1000%.

#kutya #játék #gyerek #harapás #szórakozás #nevelés #szidalmazás #gyerek viselkedés #állat viselkedés
2017. okt. 19. 08:05
1 2
 11/15 pptomi ***** válasza:
87%

Tedd fel a kérdést a barátnődnek, hogy kit tart ő értelmesebbnek, a gyerekét, vagy a te kutyádat. A válasza függvényében értesse meg az alannyal, hogy nem járja a viselkedése.

Te tudod a választ, neked is meg kell értetni az illetővel.

2017. okt. 19. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Te meg a barátnőd.
2017. okt. 19. 15:10
 13/15 anonim válasza:
86%
Elkéne a csajjal is meg a gyerekkel is beszélgetni hogy 1. a kutyát nem szekáljuk ha eszik. Nálunk is oda megy a gyerek ha eszik a kutya max megsimogatja vagy kézből kinálja. Majd ha egyszer a kutya megrángatja megjegyzi egy életre. Vagy szivasd te is a kölköt ha eszik, had érezze át. A csajt meg kb szájba törölém ha a kutyára kiabálna ezért.
2017. okt. 20. 15:24
 14/15 anonim válasza:
61%
Szerintem ne engedd oda, vagy ha ezt látod, akkor filmezd le (vagyis a ruhás jelenetet) és mutatsd meg az anyjának. És ha cseszteti a kutyád akkor állj ki az igazad mellett. A kutya olyan, mintha a gyereked lenne. Nem? Húzd el a kutyadtol mikor eszik.
2017. okt. 22. 08:04
 15/15 anonim ***** válasza:
93%

Miért van ott a gyerek minden találkozónál? Vagy ez egy partner bnő? Nekem az jött le, h haverság.

Kiraknám őket, amikor először ráüvölt a kutyára...

2017. nov. 14. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!