Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek olyan fejlesztő...

Ismertek olyan fejlesztő játékokat, amelyeket kiscsoportos gyermekekkel lehet játszani?

Figyelt kérdés

Ha rossz a kategória, elnézést kérek. :)

Ötleteket, linkeket is elfogadok. Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2017. okt. 17. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Így van. Legjobb fejlesztő játék, ha békén hagyjuk a gyerekeket, hadd játsszanak, amit akarnak!!! Az egészséges gyerek megfelelően ingergazdag környezetben magától fejlődik, akár fejlesztjük, akár nem. Agyrém ez az egész fejlesztés-biznisz. Hova rohanjon már háromévesen, majd megugorja a következő fejlődési lépcsőt, ha eljön az ideje.

Nem egészséges vagy éretlen idegrendszerű gyerek esete természetesen más lapra tartozik. Velük szakemberek tudnak foglalkozni.

2017. okt. 17. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Bocs, tényleg nem akarlak tovább bántani, de normális óvónő nem ia használja a fejlesztő játék szót, úgyhogy ezt felejtsd el, a szabad játék az ami fejleszt és ez le van írva az óvodai alapprogram első oldalán, ezzel azért csak találkoztál már.
2017. okt. 17. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Mar bocs, de mit tanultal 3 vagy 4 evig a foiskolan ? Hogy egy netes nevtelen oldalon kerdezel ? Es te komolyan leallamvizsgaztal ?

En nover vagyok es igaz 15 eve voltam kezdo, de en nem itt kerdezgettem, hogy mit jelent as estimated GF

2017. okt. 17. 23:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Hihetetlen számomra, hogy milyen bunkó emberek vannak itt. Hihetetlen nehézséget okozott volna segíteni, igaz? Ide tényleg csak az aljanép jár.
2017. okt. 18. 01:30
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

A mi ovink a tedd magad hasznossa elven mukodik.

Tavaly is ragasztottak,vagtak sogyurmaba papir viragokat nyomkodtak. A tenyeruket befestettek lenyomtak,majd ragasztottak ra. Volt,hogy rajzoltak nekik egy korsot es azt kellett festeni ragasztani.

Sutottek almaspitét, ultettek fat, simogattak nyuszit kirandulnak a piacra, segitenek takaritani az oviban.

Akinek nincs kedve bekapcsoldni az jatszik, de igazan mukodo kozosseg lett beloluk tavaly..

Most kozepsos szorgos hangyak..

Jahigen es persze mondoka minden mennyisegben

2017. okt. 18. 05:59
 16/16 anonim ***** válasza:
35%

Örülök, hogy írtad, hogy nem Magyarországon vagy óvónő. Így megmaradt a hitem, hogy az itthoni óvodákban talán felkészültebb pedagógusok nevelik a gyermekeinket.

Elképzelni nem tudom, hogy itthon a szülőt faggasák arról (ne adj' a gyakorin faggatózzanak), hogy mit kezdjenek a gyerekkel. Az alapvető bizalmat rengetné meg.

2017. okt. 18. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!