Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sajnos pco-m van,és 1,5 éve...

Sajnos pco-m van,és 1,5 éve nem sikerül a baba. Viszont a testvérem egy hete szült. Azóta teljes depresszióval küzdök,nem tudom magam kontrollálni,egész nap csak sírok. Túl lehet ezt vészelni épp elmével?

Figyelt kérdés
úgy érzem én meg egyhelyben toporgok,minden vizsgálatra hónapokat kell várni,senki nem akar nekem segíteni!!
2008. okt. 22. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éve kűzdöttem a pcos-al mire kaptam closty kúrát , bromocriptint..stb..követeld a dokitól!!

Most fél év gyógyszerek után már 32 hetesek vagyunk..

Nem volt könnyű, szinte kéthetente dokihoz jártam, és 4 orvost cseréltem...ne hagyd magad..

A tesód babájának meg örülj, de tudom milyen, mert nálunk is lett akkor egy a családban amikor kiderült a bajom.

2008. okt. 22. 09:18
 2/5 A kérdező kommentje:
túl vagyok 3closti kúrán,és rajtam csak rontott!most a metforminért küzdök,csak már nincs lelkierőm....
2008. okt. 22. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:

szia. nekem is pco-t állapított meg a doki, igaz, enyhe változatban. semmiféle kúrát nem kaptam, semmiféle orvosi beavatkozás nem történt, és a fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónappal később teherbe estem, most 2 hónapos a kislányom.

egyedül aloe vera berry-t ittam, amit a nőgygyász ajánlott. nem tudom, hogy ez segített-e, de mindenesetre rögtön sikerült a baba. persze, lehr, hogy egyáltalán nem befolyásolta a termékenységet.

a lényeg, ne add fel! szerintem, nálad nagyobb a lelki baj, mint a fizikai. lazíts, ne görcsölj a babán, és meglátod, a legváratlanabb pillanatban meg fog érkezni.

2008. okt. 22. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előzőt mintha én írtam volna.-)

Nekem is PCO-m van, és azt mondták, nem lehet gyerekem. Szedtem már évek óta a Diane 35-öt. A férjemnek is elmondtam ezeket, mikor megismerkedtünk, és mikor abbahagytam a tabit, nem is gondoltam, hogy teherbe esek. És 3 hónap alatt sikerült, 4 hós a lányom.

Én hiszem, hogy az is segített, hogy nem hittem benne, vagyis nem vágytam rá, nem ez járt a fejemben.

Neked is fejben kell rendbe tenned magad, ahogy előttem is írták. Nem szabad ennek megszállottjának lenni .És amikor nem is várod, akkor fog bekövetkezni a csoda:-)

Tesódéknak meg örülj, mert a baba öröm, és neked is sikerülni fog!!:-)

2008. okt. 22. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
én is diane 35-öt szedtem, abbahagyás után a 3. ciklusban megfogant a babám.
2008. okt. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!