Sajnos pco-m van,és 1,5 éve nem sikerül a baba. Viszont a testvérem egy hete szült. Azóta teljes depresszióval küzdök,nem tudom magam kontrollálni,egész nap csak sírok. Túl lehet ezt vészelni épp elmével?
2,5 éve kűzdöttem a pcos-al mire kaptam closty kúrát , bromocriptint..stb..követeld a dokitól!!
Most fél év gyógyszerek után már 32 hetesek vagyunk..
Nem volt könnyű, szinte kéthetente dokihoz jártam, és 4 orvost cseréltem...ne hagyd magad..
A tesód babájának meg örülj, de tudom milyen, mert nálunk is lett akkor egy a családban amikor kiderült a bajom.
szia. nekem is pco-t állapított meg a doki, igaz, enyhe változatban. semmiféle kúrát nem kaptam, semmiféle orvosi beavatkozás nem történt, és a fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónappal később teherbe estem, most 2 hónapos a kislányom.
egyedül aloe vera berry-t ittam, amit a nőgygyász ajánlott. nem tudom, hogy ez segített-e, de mindenesetre rögtön sikerült a baba. persze, lehr, hogy egyáltalán nem befolyásolta a termékenységet.
a lényeg, ne add fel! szerintem, nálad nagyobb a lelki baj, mint a fizikai. lazíts, ne görcsölj a babán, és meglátod, a legváratlanabb pillanatban meg fog érkezni.
Az előzőt mintha én írtam volna.-)
Nekem is PCO-m van, és azt mondták, nem lehet gyerekem. Szedtem már évek óta a Diane 35-öt. A férjemnek is elmondtam ezeket, mikor megismerkedtünk, és mikor abbahagytam a tabit, nem is gondoltam, hogy teherbe esek. És 3 hónap alatt sikerült, 4 hós a lányom.
Én hiszem, hogy az is segített, hogy nem hittem benne, vagyis nem vágytam rá, nem ez járt a fejemben.
Neked is fejben kell rendbe tenned magad, ahogy előttem is írták. Nem szabad ennek megszállottjának lenni .És amikor nem is várod, akkor fog bekövetkezni a csoda:-)
Tesódéknak meg örülj, mert a baba öröm, és neked is sikerülni fog!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!