Ha most lennél várandós, kisfiú nevet kellene választanod, melyiket adnád és tetszenek-e ezek a nevek?
Szerintem nem azt kell nézni külföldi-e a család stb..ha tetszik akkor tetszik, ha nem akkor mindegy is származásuk!
Alen, Nimród
Nekem nagy favoritom lett a Zente
Règi, magyar is, nem gyakori. Szerintem jobb mint egy ezerhuszadik Màtè, Zètèny vagy Zsombor.
Nekem új nevek között is van, ami tetszik, mindkét nemben, tehát nem azért választanám ezt a nevet, mert olyan "régi magyaros". (Ezzel persze senkit nem akarok bántani! Csak nálam pusztán nem ez a szempont :) ) Én már évek óta szerelmes vagyok a Nándor névbe, biztos, hogy ezt a nevet adnám a fiamnak is. Mellette még a Hunor, és a Krisztián tetszenek annyira, hogy adjam őket névként.
A fenti két névből egyik sem tetszik, de ha választani kell, akkor inkább Nimród. Az Alen-ről nekem is az Alien jut eszembe, sajnos :( Meg ahogy mások is mondták, úgy ejtenék ki, ahogy le van írva, az pedig itthon nagyon bután hangzik...
Listás nevek: Zalán, Zétény, Benedek, Bence, Balázs, Levente, Lénárd, Gergely, Szabolcs, Kornél.
Az első kisfiunk a Botond nevet kapta, akkor a Nimród is listás volt. Tehát a Te neveid közül csak a Nimród tetszik.
Nimród nekem tettszik.
Én fiúnak a Csaba, Zoltán, Donát, Dominikot adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!