Tudnátok nekem szép skandináv, női neveket írni, amik illenek a Tofften vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
A férjemmel az Ingrid és a Tindra nevek között vacilálunk. Ezekeről mi a véleményetek? Nagyon szívesen fogadnék még ötleteket!2017. okt. 14. 21:29
11/24 anonim válasza:
9es, a meléna tudom mit jelent... de ennyi erővel rengeteg nevet lehetne csúfolni.
14/24 anonim válasza:
Helga Tofften
jelentése boldogság
15/24 anonim válasza:
Helle, Lotte, Sofie (ez univerzális, de a skandinávoknál is gyakori és szerintem szép), a vezetéknévhez is illik mind, igaz, az első kettőnek játékos hangzásuk van a vezetéknévvel együtt, pláne a Lottének. A Nova, Meja, Elise is szépek, egy kedves svéd nőismerősöm Minna nevezetű, finom, lágy hangzása van.
16/24 anonim válasza:
Szerintem Ingrid vagy Malin legyen, esetleg Mathea:)
17/24 anonim válasza:
Az Ingrid és a Freja jól cseng, nekem a Tofften vezetéknév valamiért olyan professzionálisan hangzik, pl ügyvédhez tudnám elképzelni.
20/24 anonim válasza:
Szerintem szép lenne az Edith (nem tudom, ott hogy ejtik de hallottam már úgy ejtve hogy “ídít”, nekem különösen tetszik így)...
A Freja valamiért viszont nagyon nem jön be, sztm csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!