Kezet emelni a gyerekre vagy sem?
Pár napja a feleségem megütötte a majdnem három éves kisfiunkat. Nagyon kerülgettük a beszélgetést, mert tartottunk egymás reakciójától. Mikor sor került a beszélgetésre, akkor nagyon meglepte a páromat (meg engem is), hogy "jó ötletnek tartottam", mert nem tudom hogy lehet egy kisgyereknek elmagyarázni, hogy a hajszárítót nem tesszük vízbe. A kicsi természetesen megijedt és nem akarta az édesanyja esti meséjét meghallgatni, de nem tartott örökre.
Mi a véleményetek erről a szituációról? Nálunk ez előszőr esett meg.
Tudom, hogy felelőtlen volt a hajszárítót a konektorban hagyni, de amikor 4 gyerek mászik 14 irányba, akkor az ilyen hiba sajnos megesik.
Köszönöm az eddigi véleményeket.
Nem a hajszárító értékével van a probléma, hanem azzal, hogy a hajszátító + víz kombináció nagyon veszélyes lehet.
Én a 3-assal értek egyet: a leggázabb a szituban, hogy ráadásul ti voltatok a hülyék, és ezért kapott a gyerek.
Én soha nem ütöttem még meg a lányomat, nem is tervezem (2,5 éves), nem támogatom ezt a fajta nevelést, de mondjuk el tudom képzelni, hogy nagyon ritkán valakinél, aki kevésbé türelmes alkat, elpattan annyira a húr, hogy ad egy pofont. De azzal nem nagyon tudok kibékülni, hogy ezt azért, mert ti úgy hagytátok a hajszárítót, a gyerek meg piszkálta. Ez a ti hülyeségetek volt.
Nem kellett volna, de gondolom hirtelen az ijedtség miatt csinálta.
Könnyű nyugiban a fotelből véleményezni a dolgokat.
Én is rácsaptam a 3. szülinaoja előtt a fiam fenekére és nem is kicsit, mikor a csavarhúzóval szabázott a konektor felé. Mikor rászóltam, hogy tegye le, csak vigyorgott és ment tovább. 20 métert sprinteltem fél mp alatt és a végén kapott a fenekére,ami után még 10 mp-ig üvöltöttem vele, úgy hogy még a sarkon is hallották. Nem volt szép, azóta nem bántottam (6 évea,engem sem vertek), de volt ilyen nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!