Ki mit gondol erről, vélemények?
Azt gondolnám, hogy a szülő gyenge. Mert csak a gyenge, eszköztelen ember üt meg egy gyereket.
És most jön az önvallomás, volt rá példa hogy én is rácsaptam egyetlen egyet a fenekére, ÉS még véletlenül se vagyok büszke rá, és törekszem, hogy elő ne forduljon többé.
Főleg miután azt az egy alkalmat úgy megjegyezte a lányom, hogy amikor rosszalkodik és rászólok, maga kezdi ütni a fenekét. Nem jó érzés, ha ilyen tükröt tartanak eléd.
ez olyan téma amiben soha nem lesz egyetértés..
Egyáltalán nem vagyok híve a verésnek de "egy jókor" adott fenékre csapásra néha szükség lehet..
Én egész életembe 1 pofont kaptam-de megérdemeltem,és nem lettem lelki sérült és nem is utáltam meg érte anyukámat..
Velem mostanaban bizony elofordul,hogy a 3.nak a fenekere csapok akar nyilvanos helyen is.
Neha balesetveszelyes mar a hisztije(pl boltban ne vagdalja magat a sorok(fem polcok,raklapok,uvegek mellett) mert osszetori magat es nagyobb baja lesz mint egy fenekre csapastol,amitol megilletodik es legalabb nyugton marad
Vagy amikor nem lehet a babakocsiba viszaultetni,mert orditva fesziti magat pl. Es mar szinte kiesik a kezembol mert nem birom tartani ahogy vagdalja magat.
Az elso ketto hozza kepest alomgyerek volt.o rosszabb mint 5 masik,pedig meg csak 1,5 eves.es nem gondolom,hogy pici lenne ahoz,hogy megertse,hogy nem rohangalunk eszeveszettul a boltban.
Muszaj valamivel leallitani.
Es igen,neha a fenekrecsapas segit csak.
Lelkibeteg ettol biztosan nem lesz.
Egyaltalan nem elitelendo sztem.az en gyerekem biztosan nem fog a fejemre noni,es kamasz koraban a konyhakessel fenyegetozni ha nem kapja meg a legujabb ajfont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!