Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit gondol erről, vélemények?

Ki mit gondol erről, vélemények?

Figyelt kérdés
Szülő nyilvánosan gyereke fenekére csap, mert az többszöri felszólításra sem hajlandó szót fogadni, semmibe veszi anyukát.Mennyire elítélendő ez? A gyerek szemtelenségét szofogadatlanságát a mai világban a szülőknek valóban el kell türni, mert egy nyakleves vagy fenékre csapás már gyerek bántalmazás és nyakunkon a gyámhivatal. Ez normális? Még is lehet nézni a mostani fiatalokat, egyik másik semmibe veszi a szüleit szemtelen, flegma. Ha régen így beszéltük viselkedünk kaptunk rendesen éreztem és eszünkbe se jutott rendőrséggel gyámüggyel fenyegetőzni. Mégis felnöttünk és normális emberek lettünk. Szóval nyilvános popsira csapás egy szofogadatlan szemtelen gyereknek, mennyire elítélendő? Mi lenne az első gondolat, reakció ha ilyet látnátok?
2017. okt. 10. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Azt gondolnám, hogy a szülő gyenge. Mert csak a gyenge, eszköztelen ember üt meg egy gyereket.

És most jön az önvallomás, volt rá példa hogy én is rácsaptam egyetlen egyet a fenekére, ÉS még véletlenül se vagyok büszke rá, és törekszem, hogy elő ne forduljon többé.

Főleg miután azt az egy alkalmat úgy megjegyezte a lányom, hogy amikor rosszalkodik és rászólok, maga kezdi ütni a fenekét. Nem jó érzés, ha ilyen tükröt tartanak eléd.

2017. okt. 10. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem itelnem el. En is csaptam mar a gyerekem fenekere,sot meg nyilvanosan is. Senki nem szolt erte semmit.
2017. okt. 10. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

ez olyan téma amiben soha nem lesz egyetértés..

Egyáltalán nem vagyok híve a verésnek de "egy jókor" adott fenékre csapásra néha szükség lehet..

Én egész életembe 1 pofont kaptam-de megérdemeltem,és nem lettem lelki sérült és nem is utáltam meg érte anyukámat..

2017. okt. 10. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:
34%

Velem mostanaban bizony elofordul,hogy a 3.nak a fenekere csapok akar nyilvanos helyen is.

Neha balesetveszelyes mar a hisztije(pl boltban ne vagdalja magat a sorok(fem polcok,raklapok,uvegek mellett) mert osszetori magat es nagyobb baja lesz mint egy fenekre csapastol,amitol megilletodik es legalabb nyugton marad

Vagy amikor nem lehet a babakocsiba viszaultetni,mert orditva fesziti magat pl. Es mar szinte kiesik a kezembol mert nem birom tartani ahogy vagdalja magat.

Az elso ketto hozza kepest alomgyerek volt.o rosszabb mint 5 masik,pedig meg csak 1,5 eves.es nem gondolom,hogy pici lenne ahoz,hogy megertse,hogy nem rohangalunk eszeveszettul a boltban.

Muszaj valamivel leallitani.

Es igen,neha a fenekrecsapas segit csak.

Lelkibeteg ettol biztosan nem lesz.

Egyaltalan nem elitelendo sztem.az en gyerekem biztosan nem fog a fejemre noni,es kamasz koraban a konyhakessel fenyegetozni ha nem kapja meg a legujabb ajfont.

2017. okt. 11. 07:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Nálunk se ez a jellemző, egy kezemen megtudom számolni hányszor csaptam oda a két fiamnak ha már nagyon rosszak szemtelenek voltak. Nyilván ez nagyon szélsőséges eset. Én se ezt tartom normálisnak de az se az hogy lassan a gyerek parancsol a szüleinek mert a szülőknek nincs tekintélye.
2017. okt. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!