Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le a cumizás...

Hogyan szoktassam le a cumizásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A gyerekem 3éves. Sajnos este cumival alszik el. Van egy egy éjszaka ha el alszik nélküle de csak ha nagyon váradt. De álltalában sir,üvölt,hogy kéri a cumit. Volt mikor hagytam egy picit hátha abba hadja kb2órát..Mert doki azt mondta hagyjam.. De nem volt semmi hatása.. Napközben,oviba,délután itthon tök jól el van nélküle.. De az esték.. :/ Drasztikus sem birok vele lenni.. Hogy pl el veszem es nincs többé.. Vagy esetleg ez volna a helyes?

Köszönöm a válaszokat! :)

2017. okt. 8. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak este kéri, én még hagynám. Én akkor vettem el az enyémektől, amikor konkrétan egész nap a szájukban lógott, ha meg eltettem, nekiálltak keresni ahelyett, hogy játszottak volna. Mondjuk igazából nem is vettem el, az egyik elrámolta valahová este, és közöltem, hogy nincs kedvem megkeresni, így járt. 3:) A másik meg a mamánál aludt, és ott nem kérte, és akkor megbeszéltük, hogy jaaaaa, akkor itthon sincs.
2017. okt. 8. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Ovihoz kellett igazolás a fogorvostól..

Kérdezte a doki,hogy cumizik-e.. Mondtam,hogy este elalváshoz kell, de ahogy el alszik el veszem..

Erre közölte,hogy egy éven belül hagyja el,mert az állkapcsát el fogja tollni a cumi és fogszabályzó fog kelleni, de úgy sem lessz a legjobb...

Szóval ezért lógok nagyon ezen a cumi témán :D

De pl engem anyukámék nagyon nagyon nehezen tudtak le szoktatni.. Állandóan patáriáztam :D Még oviban is.. A dadus mindíg be sokalt tőllem és oda adta :D :D Szóval nagy csopis voltam,h elhagytam. De semmi nem látszik a fogaimon..

2017. okt. 8. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha oviba elvan cumi nélkül,csak elalváshoz kell,én hagynám. Nem éveken keresztül,de nem foeszíroznám neki a dolgot. Utána pedig egyik napról a másikra elvenném,odaadnám a mikulásnak vagy a húsvéti nyuszinak. Viszont ha akkor viaítást kapnék, egyszer kellene lehet pár órát átvészelni,de annyi is lenne a dolog.
2017. okt. 9. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!