Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valaki úgy hogy a gyereke...

Van valaki úgy hogy a gyereke minden nap húst enne?

Figyelt kérdés

Imádja a húst. Bármilyen formában. De nem főzhetek minden nap pörit, vagy süthetek rántott húst. Pl amikor főzeléket főzök szoktam hozzá parizert vahy virslit sütni azt mondom neki hogy hús. Tészta is szokott lenni akkor is kérdezi hol van a hús. Megeszi, csak elötte hisztizik egyet hogy ő húst akar enni. Elötte hagyom és elcsipegeti.

Nővére annyira nem szereti a húst, néha megeszi. De ő bele tudna fulladni.

2017. okt. 5. 20:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Miért ne ehetne minden nap húst?
2017. okt. 5. 20:24
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Húst ehet nyugodtan minden nap, de az elég szomorú, ha NEKED a hús = pörkölttel vagy rántott hússal!
2017. okt. 5. 20:29
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Kedves! Ez még csak a kezdet 😁 egyelőre rendben is van . Gondolj bele én 3 férfira mennyi húst főzök . Kicsinek mindenevők voltak ,ma már nem . De ahogy enyéim változtak ,tiéd is változhat . Persze anyagilag nem mindegy biztos .
2017. okt. 5. 20:32
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
A férfiak húst hússal! :) Egyébként milyen a vércsoportja? Összefügghet.
2017. okt. 5. 20:38
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Az anyám :) Mondjuk én 30+ nő vagyok, de imádok húst enni. anélkül nem is igazi a akaja
2017. okt. 5. 20:54
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Örülj neki, hogy szereti, sokkal nagyobb baj, ha nem eszi meg. Igyekezz kigazdálkodni legalább neki.
2017. okt. 5. 21:10
 7/17 A kérdező kommentje:

2 es ezt nem értem. Te miből készíted a pörköltet? Nem húsból szokták? Vagy a rántott hús nem húsból van?

Amúgy nem főzök minden nap húst mert én sem és a lányom sem nagyon szeretjük. 2 félét meg nincs időm főzni. Megeszik mindent amúgy csak van egy kis hiszti ha nincs hús.

2017. okt. 5. 21:11
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk minden nap van hús. 2 lányom és egy férjem van. A heti menünk: sült hús (csirke) vele sült zöldséggel, lasagne, paradicsomos gombóc, rántott parizer (ez egy kicsi csalás) főzelékkel, holnap majoránnás tokány rizzsel. Amihez lehet, ahhoz csinálok friss salátát zöldségből vagy gyümölcsből. Hétvégén valami rakott zöldség lesz. Úgyhogy megoldható. Örülj, hogy szereti.
2017. okt. 5. 21:24
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Az én fiam is. Mindegy hogy.. sűtőben, rántva, pörköltnek vagy simán főve. Csináltam krumplistésztát és otthagyta. Legközelebb csináltam mellé májat, úgy meg ette rendesen. Annyi, hogy az én fiam a virslit és a sonkát is imádja, nem kell húsnak neveznem. Bevallom én vettem 1,5 kiló csirkemellet, külön fagyasztottam le és ha mi olyat eszünk, akkor neki megsütöm vagy megfőzöm a csirkét külön. Nem szeretek 2 felé főzni én se, de azt a kis csirkemellet nem sokáig tart megcsinálni neki.
2017. okt. 5. 21:32
 10/17 anonim ***** válasza:
59%

"2 es ezt nem értem. Te miből készíted a pörköltet? Nem húsból szokták? Vagy a rántott hús nem húsból van? "

Látom, nem fogod fel, amit írtam! Ezek húsból vannak, de ezeken kívül még több száz féle húsétel és elkészítési mód létezik, nemcsak ez a kettö. Elvileg több évig fözhetnél minden nap húsételt úgy, hogy nem fordul elö kétszer ugyanaz.

Mellesleg a gyereknek lehet, hogy szüksége van a sok húsra a megfelelö fejlödéséhez, ezért ha azt kívánja, akkor elvárható egy anyától, hogy adjon neki.

2017. okt. 5. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!