Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Biszex a párom, és terhes...

Biszex a párom, és terhes lettem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Felnőtt emberek vagyunk már én 31, ő 41 éves. Elmondta, hogy az, én elfogadtam. De gyereket még nem terveztünk. Mióta megtudtam, hogy terhes vagyok viszont úgy érzem lehet, hogy nem volt jó ötlet ez a kapcsolat. Félek, hogy idővel félrelép, meg a gyerek adott esetben mit fog ehhez szólni. Egy éve járunk, eddig azt éreztem hogy szeretem, de mióta terhes vagyok tele vagyok kétségekkel. Volt valaki ilyen helyzetben?
2017. okt. 1. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Hogy érted azt hogy a gyerek mit fog hozzá szólni?

*

Van anyagi háttered a gyerekhez?

Akarsz gyereket?

Feltudnád nevelni?...stb

Tegyél fel magadnak még pár hasonló kérdést és megkapod a választ.

Egyébként az hogy félrelép sok mindentől függ (manapság minden 2. Pali félre lép)

2017. okt. 1. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Annak semmit jelentősége h biszex, a megcsalás szempontjából.

Egy heteró is megcsalhat, szóval ezt nem is értem.

A gyereknek miért kéne tudnia h apu fiúkkal, és lányokkal is volt?

Én sem kötöm a gyerekem orrára, h mikor, hol kivel szexeltem.....

A gyereknek ehhez aztán semmi köze.

Nyilván védekeztetek (mint itt mindenki)

2017. okt. 1. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat heteróként is ugyan úgy félrelépne ha van benne hajlandóság, ha meg nincs, akkor bármilyen nemi orientációja lehet, akkor se teszi meg.

Ha te elfogadtad a biszexualítását, márpedig elvileg igen, ha együtt vagytok, nem kellene hogy ez most zavarjon. Én arra tudok gondolni, hogy nem teljesen fogadtad el eddig sem, csak most a hormonok hatására jött felszínre.

A gyereknek meg nem kell tudnia az apja szexuális szokásairól.

2017. okt. 1. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt tedd, amit akkor tennél ha nem lenne biszex, hanem hetero lenne.

Gyerek szempontjából mindegy h biszex-e az apja vagy sem, nyilván a gyerek ezt úgyis csak akkor fogja megtudni ha elég idős lesz hozzá, addig meg semmi köze hozzá, elég neki annyi h ő apa.

Ha hetero lenne akkor is megcsalhatna, ha akarna.

2017. okt. 1. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
A megcsalás nem beállitottság fuggo. Inkább gerinc függő
2017. okt. 1. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
A másik kategóriában múltkor egy biszex fiú írta, hogyha valakivel együtt van, mindegy, hogy fiú vagy lány, nem csalja meg. Nem függ össze a kettő. Ha majd előkerül a téma, ne izgulj, gondolom már majdnem felnőtt lesz, már sokkal elfogadóbbak. A mai fiatalság már nem úgy áll hozzá, mint akár 10 éve, ezekhez a dolgokhoz.
2017. okt. 1. 18:30
 7/7 anonim válasza:
50%
szerintem ha lehet vetesd el
2017. okt. 6. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!