Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mintha ma Magyarországon...

Mintha ma Magyarországon divat lenne 3 (esetleg 4) gyereket vállalni? Ti nem így látjátok? Ti hányat szeretnétek nevelni, neveltek?

Figyelt kérdés

Mi egyetlen bátyjámmal a 80-as évek legelején születtünk, jó közel egymáshoz időben, és az osztályainkban, sulinkban csak annak volt egynél több tesója, akinél ikrek jöttek 2.X-orra. Amúgy szinte kivétel nélkül mindenhol 2 gyerek, ált. 1 fiú 1 lány. (sokszor még osztálytársaink is lettek nekem a kicsi, tesómnak a nagy) Most ez a tradíció mintha megtörne, sok az egy gyerek, de sok a többgyermekes család. Ti hogy látjátok?

Amúgy én csak örülök a gyermekeknek!

2010. máj. 28. 10:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem azt aki "divatból"szül 1 vagy 2 gyermeket!Szerintem ez nem a divat kérdése!Nekem 6 testvérem van,2 idősebb és 4 fiatalabb(nálam).Soha nem tartoztunk a gazdagok közé,de szegények sem voltunk.Mindenünk megvolt amire egy gyereknek szüksége lehet,és minden nap volt tiszta ruhánk és ennivalónk az asztalon+évente egyszer nyaralni is elmentünk!Szerintem szuper volt nagycsaládban felnőni.Nekem 2 gyerekem van és most várom a harmadikat!

És szívem szerint vállalnék mégegyet(Főleg ha Viktor adómentessé tesz:))de már nem vagyok "fiatal"!Így valószínű hogy marad a három(fiú)gyerkőc!

Hozzáteszem,hogy több egyke ismerősöm van(már felnőttek)és szinte mindegyikük sajnálja,hogy nem lett testvére!Kevés jó dolog van az életben,de ha az embernek testvére van akkor az jó dolog!

2010. máj. 29. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!