Mit gondoltok az óvszer+megszakításról?
A barátommal mikor elkezdtünk nemi életet élni, óvszerrel, megszakítással, pharmatexszel, naptármódszerrel védekeztünk (csak mensi előtt, után csináltuk). A barátom ragaszkodik ehhez, mert nagyon felelősségteljes és tényleg nem hiányozna a "baj". Kicsit mindig csípett a pharmatex de abban a helyzetben akkor annyira nem érdekelt, meg pici idő után el is múlt. De legutóbb fura módon annyira, hogy ordítottam a fájdalomtól és ott megmondtam, hogy többet soha az életbe nem teszek fel ilyet. Mondjuk mondta is a nőgyógyászom, hogy nem ér semmit. A barátom meg is sértődött kicsit, mikor kivágtam a kukába, mondván ő nagyon élvezi, csak elővigyázatos.
Így maradt a másik három. Masculan óvszerünk van, még sosem szakítottunk ki egyet sem. Mindig kiveszi mielőtt elmegy, és marad a mensi előtt-után. Ez így is elég biztonságos? Tudom, hogy az óvszer magában is az, de annyi mindent olvasok itt meg hallok...
De mielőtt rákérdez valaki, természetesen élvezzük mindketten.
Mondasz valamit! Ti picit okosabbak vagytok.
Azért ez túlzás tényleg :D
Elég lesz bőven!sőt akár még beléd is élvezhet.
De ez a két védekezés bőven elég.Nehogy aztán a tulvedezes miatt legyen baba :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!