Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy írjam le egy üdvözlőlapra?

Hogy írjam le egy üdvözlőlapra?

Figyelt kérdés

Hosszú küzdés után sikerült teherbe esnem. Most 4 hónapos és az orvosomnak szeretnénk megköszönni, hogy szülőkké válhattunk. Egy üdvözlő lapra akarok írni pár kedves, megható sort... Gondoltam helyes lenne a baba szemszögéből írni... De nem tudom, hogy kezdjek bele, vagy idézetet írjak??? Van erre valakinek ötlete? Esetleg írt valaki hasonlót?

Köszönöm előre is, aki segít!

2010. máj. 27. 18:25
 1/5 anonim válasza:
100%

"Mától kezdve minden nap Öröm,

Hála Önnek,nagyon köszönöm.

Nem vagyok az, aki voltam,

aki annyit szomorkodtam,

csillagos ég az életem,

ezt is Önnek köszönhetem. "

2010. máj. 27. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem az elsőnél jobban aligha találsz :) Akartam írni, de ezután elég bugyuta lenne :)
2010. máj. 27. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első tényleg szupi! Szerintem remek ötlet! Majdnem elsírtam magam! Bár mióta megint terhes vagyok, szinte mindenen sírni tudnék! Gratulálok nektek!
2010. máj. 31. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nekem is nagyon tetszik az első, már rá is írtam a lapra.

Első válaszoló: Nem tudod véletlenül, kitől származik ez az idézet?

2010. jún. 1. 08:18
 5/5 anonim válasza:

első vagyok. sajnos nemtudom mert egy fórumon találtam + hozzá költöttem. örülök hogy tetszik :)

U.i: Sok boldogságot:)

2010. jún. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!