Hogyan írjam le ha fogalmam sincs róla?
szóval fogalmazást kell írnom arról hogy milyen a kiközösítettek lelki világa,de hála istennek nem tudom hogy milyen az
tudnátok segíteni?
Stem akiket kiközösítenek kétféleképp reagálhatják le a dologt:
1.) Mindenáron próbálnak megfelelni a többségnek, hogy szeressék őket. Finoman, vagy akár úgy is, hogy saját személyiségüknek ellentmondó dolgokat is bevállalnak.
2.) Totál elfordulnak a többségtől, és direkt inkább az ellenkező irányban erősítenek rá, azaz minél utálatosabbá igyekeznek válni, hogy "na akkor legyen okotok is arra, hogy utáljatok"
Ez a két tippem van, ha segít. :DD
Volt egy film, az Egyenesen át. Van benne kiközösített is,
a lelki világa is, lehet, hogy segíteni tud.
Én már rég láttam, de jópofának tartom, és persze remek a szereposztása.
Jó szórakozást! :)
ez nagyon sok mindentől függ... Például... engem nem kiközösítettek, de sokat voltam egyedül (középsuli 9.-10. osztály)valahogy sokkal érettebb voltam náluk gondolkodásilag, és máshogy vélekedtem a dolgokról... megpróbáltak tönkre tenni... Nos, nem hagytam... nem is váltottam sulit... egyedül maradtam, és nem bántam... Látszott is rajtam, hogy jól éreztem magam... És azt a "barátnőmet" is elutasítottam, aki közeledni akart felém, de csak azért nem akar mélyebb barátságot, mert tudja, hogy hamarosan egy költözés miatt sulit váltok...
Mondtam neki, hogy oké... ennyi, nem akarok barátkozni így, megértem, nem vagyok dühös, de akk hagyjon békén... Persze, beszéltem én vele, de a közös programokat kerültem...Inkább egyedül voltam...
Ez is egy fajta kiközösítés... De én igazából nem éltem meg rosszul... már 18 vagyok, és nem bántam meg, hogy nem olvadtam be a többi diák közé... Egyediség vagyok, és erre büszke vagyok...
Ha az itteni keresőbe beírod a kiközösítés szót, máris remek problémákat találsz.
Képzeld, hogy te vagy a kérdező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!