Benedek, Boldizsár, Bendegúz vagy Barnabás tetszik jobban?
Barnabás tetszik, olyan kedves, barátságos hangzása van.
Benedek nekem kissé mekegős, de még elmegy.
Boldizsár a három királyok közül a szerecsen ha jól emlékszem. Valahogy nem tudom elképzelni se egy kisfiúnak se egy felnőtt férfinak.
Bendegúz pedig a Indul a bakterház főszereplője. Nem rossz, de nem is adnám. Bendinek se tudnám hívni a gyerekem.
Szerintem se sorolhatóak ezek a nevek a furcsa nevek közé. Nézzetek utána, hogy az elmúlt pár évben milyen neveket engedélyeztek. :D Amúgy tényleg kicsit gyakori mind a 4 név, mostanság a Benedek nagyon népszerű lett, bár nem csúnya név szerintem.
Nekem ez a sorrendem a 4 nevet illetően:
1. Benedek
2. Boldizsár és Barnabás, nem tudok dönteni a kettő között
3. Bendegúz (nekem személy szerint nem tetszik).
B betűs nevek közül, ami még nekem tetszik, az a Bertold és a Botond. Nem azért mondom, hogy rád tukmáljam, csak említésképp írom. :) A Bertold esélyes nálunk a második gyereknél.
Egyébként meg ne az itt válaszolók ízlése alapján nevezd el a gyereket. Üljetek le a pároddal és beszéljétek át, hogy ezek közül neki és neked melyik tetszik legjobban. Ha a Bendegúz, akkor az legyen a neve, ha Boldizsár, akkor meg az. Teljesen mindegy, ezek egyáltalán nem vészes nevek és az számít, hogy nektek tetsszen, hiszen a ti babátok. Akinek meg nem tetszik, az majd a sajátját elnevezheti úgy, ahogy szeretné. :) Abba se szól majd bele senki.
Boldizsár Bendegúz......nagyon nagyon neeeeeeem.
a másik kettő elmegy, de a gyerekemnek tuti nem adnám egyiket sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!