Benedek, Boldizsár, Bendegúz vagy Barnabás tetszik jobban?
Nekem Benedek tetszik leginkább.
Gyerekkorban nagyon aranyos becézése a Bence, felnőttként meg a Benedek komolynak hat.
De természetesen ne azt válaszd, amelyik nekünk, hanem amelyik nektek legjobban tetszik.
Na ide valaszolgasson az ember oszt jól lepontozzàk.
Akkor minek kérdezed?!dobj fel egy érmèt azt Viszlát
Uhh, nem tudom eldönteni melyik a legrosszabb...
Simán Barna nem jó?
Mért csak aszerint megy a névadás, hogy mi cseng jobban meg hülyébben? Nyilván alap szempont, de annak is utána kéne menni, mit jelent az a név, való-e az én családom világába. Adott egy római, egy mezopotámiai, egy turáni, meg egy sémi név. Talán el kéne előbb azon is gondolkodni, kinek hova is húz a szíve.
És akkor nem röpködnének itt latin nevű visszaerdélytaromántólkiabálók, szláv nevű idősebbvagyokmintszlovákiaruhások, zsidó névvel éjjelnappalsorosorrátméregetők, na meg echtesvábképű Ond-Kond-Botondok. Rézműves Dzseniferékről nem is beszélve. Bánom is én, de hát egy vicc ez az ország!
1. Barnabás
2. Benedek
3. Boldizsár
Bendegúzt inkább ne, olyan komikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!