Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen jellegű az a kérdés,...

Milyen jellegű az a kérdés, amin itt fel szoktál dühödni?

Figyelt kérdés
Engem az, amikor a terhes kismamák meg akarják magyarázni, hogy a terhesség alatti dohányzás nem árt a babának...
2010. máj. 27. 13:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Engem főleg azok, amikor valaki nem is a saját gyerekével kapcsolatban kérdez, hanem pl. "A szomszédom/sógornőm/testvérem/stb. gyereke két éves és még mindig pelenkás, az anyja nem is ülteti bilire, mi a véleményetek?" jellegű kérdések.
2010. máj. 27. 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Amiket irtatok nekem is "kedvenceim".

Engem is zavarnak azok akik nem akarnak termeszetes uton szulni mert az faj vagy szoptatni mert az kenyelmetlen.

Ellenbe zavar a szoptatos anyak piszkalodasa is amit a tapszeres babak anyukaival csinalnak en a Szoptatas topicot mar nem is olvasom mert "csak" 4 honapig szoptattam.

A "Fejben dol el,hogy akarsz-e szoptatni vagy nem" a "kedvenc" mondatom.

Mit tud mar x idos babatok is csak a hasonlitgatasrol szol.

Es meg sokaig sorolhatnam...

2010. máj. 27. 18:42
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Engem a "megkaptátok már a családit, gyest stb" kérdések dühítenek fel. Minden hónapban több ilyen van.
2010. máj. 27. 19:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja, a "megkaptátok már..." kérdések engem is irritálnak, nem mintha nekem nem kéne olyankor már nagyon a pénz, de attól még nem fog előbb megérkezni, hogy itt kérdezgetem. Amúgy a moderátorok helyében az ilyen kérdéseket kapásból törölném, mert a világon semmi értelme nincs. Ha valaki 10-én kérdezné, hogy más kapott-e, mert ő nem, akkor még van is értelme, de amikor másodikán már hatan megkérdezik, na attól a falnak megyek.
2010. máj. 27. 20:59
 15/22 Nikcsi ***** válasza:

Sziasztok!

Engem a ilyen olyan orszagban igy meg ugy csinaljak, pfujjjj felhaborito jellegu kerdesek akasztanak ki, En kulfoldon elek es szamtalanszor meg akartak nekem magyarazni magyarorszagi anyukak, hogy marpedig az ugy van, mert hallotta xy-tol, en meg itt elek 5 eve...

2010. máj. 27. 22:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Mi ehetek/nem ehetek terhesen illetve szoptatás alatt?

És ami most aktuális: Mit csináltok, hova mentek gyereknapon?

2010. máj. 27. 22:18
 17/22 anonim ***** válasza:
2010. máj. 27. 23:25
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Engem a következő típusú kérdések idegesítenek:

-almás bébiételhez keverhetek pépes almát?

- Összekeverhetek 2 féle bébiételt?

- Brokkolis bébiételhez keverhetek főtt krumplit?

- éjszakai cumit adhatok nappalra?

- Baj, ha nem 150 ml, hanem 154 ml vízhez kevertem véletlenül a tápszert?

És társaik... Iszonyatosan nagyfokú önállótlanságot vélek felfedezni bennük.. :S

2010. máj. 27. 23:26
 19/22 anonim ***** válasza:
28%

Tegnap 23.25, na ez a kérdés az, ami engem is felbosszantott. Egyáltalán nem értem, hová rohannak az anyukák a hozzátáplálással, persze az ő dolguk, de az itt kérdező nem kicsit tűnt butának. 4 hónapos babájának leveszöldséggel, meg krémtúróval akarja kezdeni a hozzátáplálást?!

Szegény gyerek, 5 hónaposan már rántott csirkét eszik sült krumplival, meg uborkasalátával:( 30 évesen meg nem tudja majd, miért fáj napi rendszerességgel a gyomra:(

2010. máj. 28. 07:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Engem ez hoz ki a sodromból:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Szegény anyuka leírta, hogy a baba tápszeres, erre legalább ketten javasolták neki, hogy szoptasson igény szerint, és ha a gyerek kéri, akkor adjon cicit....:S

2010. máj. 28. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!