Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarják felvenni a fiamat...

Nem akarják felvenni a fiamat a bölcsibe, nekem viszont dolgoznom kell, ki tud rajtunk segíteni, van megoldás?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik egyedülálló anyuka leszek, el kell mennem 8 órába dolgozni, mert havi 25öt kapok majd csak a gyerek 2 éves kora után. A férjemmel úgy terveztük vállalunk még egy gyermeket, kis korkulonbseggel, ezért be se mentem a bölcsit intézni, amit már egy éve kellett volna. Ott azt mondták nem veszik fel, csak jövő szeptemberben. Mi viszont nem tudunk megelni 25e ftbol. Nagyon el vagyok keveredve. 4 orasba vissza akartam menni, de az nagyon keveset fizet, nem megoldás.
2017. szept. 16. 14:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%
Tudod egy anya képes bármit megtenni a gyerekért. Igazán sajnálom ,de talán nem is véletlen ,hogy csak egy gyerek van . Most padlón vagy ,de ha visszajönne a férjed lehet rosszabb lenne. A fiad érdekét kell szemelőtt tartani,azt is elhiszem hogy nem vagy lusta dolgozni . Szüleid anyagilag nem tudnának segíteni?
2017. szept. 16. 15:30
 22/31 anonim ***** válasza:
64%

Keress messzebbi bölcsit.

Számolj utána hogy ha családi napközibe adod, vagy állandó babyszittertfogadsz hogy jönnél ki anyagilag.

Nézz utána ovinak is 2,5éves korától oda is mehet a gyerkőc ha szobatiszta.

2017. szept. 16. 15:34
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Merre laksz? Mert Budapesten eléggé keresik a háztartási segítőket, bébiszittereket, utóbbit vállalhatnád a saját házadban is, és te is otthon lehetsz a kisfiaddal. Nem olyan sok, de ha napi 5 ezret kérsz már azzal is előrébb vagytok.
2017. szept. 16. 15:34
 24/31 anonim ***** válasza:
82%

Keress fel egy családsegítő szolgálatot.

Majd ők segítenek hogy legyen helye a gyermekednek a bölcsiben.

Van munkahely ahova mehetnél, igy nem tagadhatják meg tőletek.

A férjedhez ne menj vissza!

2017. szept. 16. 15:35
 25/31 anonim ***** válasza:
94%
Az önkormányzatnál lenne érdemes próbálkozni, ők a bölcsi fenntartói, és at összes környékbeli bölcsibe elmenni, beszélni személyesen a bölcsődevezetővel, elmondani tömörem, hogy mi a helyzet, és hetente rákérdezni, hogy van-e üresedés. Sok olyan gyerek jár bölcsibe, akinek a szülei nincsenek rászorulva, anyuka otthon van, csak hát 'igényli a gyerek a társaságot'. Nyilván a te indokod sokkal megalapozottabb és a gyereknek is több a veszítenivalója. Előresorolnak a várólistán.
2017. szept. 16. 16:09
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Családi kedvezményre attól a pillanattól kezdve nem jogosult, hogy nem él a kicsivel egy háztartásban.
2017. szept. 16. 18:49
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
tényleg menj el a családsegítőbe, védőnőhöz, mert ők tudnak (ha rendesek és tényleg teszik a dolgukat) segíteni az elhelyezéssel kapcsolatban. Ez a férőhely létszám nagyon nagyon kevés, nem tudom, ugyan melyik város, de nálunk 6 ezres kisvárosra van 50 fő és most bővítették 60ra.
2017. szept. 16. 19:22
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyed közelébe lévő bölcsit probáltad már ? Ha nem akkor keresd fel .
2017. szept. 17. 05:53
 29/31 A kérdező kommentje:

A munkahelyem közelében és 20 kmes körzetben egy bölcsőde van, ahol 20 gyerek van jelenleg elhelyezve.

Köszönöm, hogy probaltatok segíteni, ha úgy lesz, megirom hogy alakult az életünk.

2017. szept. 17. 06:00
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

4 honapos volt a lanyom mikor vissza kellett mennem dolgozni, adtam fel egy hirdetest 40.000 ft tudtunk volna fizetni, 45-en jelentkeztek ra 32 jott el es 15 ember vallalta volna el,naponta hivogattak.

Vegul anyu koltozott hozzank, majd 9 honaposan csaladi bolcsibe ment, de a helyedben hirdetnek...

Extra kedves embereket ismertunk meg igy,az egyik a mai napig hazahordja a lanyainkat ovibol,bolcsibol gombokert,mert mi ingazas miatt ezt sem tudjuk megoldani.

2017. szept. 17. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!