Nem akarják felvenni a fiamat a bölcsibe, nekem viszont dolgoznom kell, ki tud rajtunk segíteni, van megoldás?
Ezért nem kell a semmire gyereket vállalni..
Elvehetik a gyereket ha olyanok a körülmények. Nincs másik ovi mini csoport? Bölcsi máshol?
Gondoltam, hogy lesz valaki, aki belerug a földön fekvő emberbe, gratulálok, embersegbol jeles vagy! 8 évig dolgoztam, akkoriban 150ert 7 órába bejelentve. Van megtakaritasom, de nem annyi, hogy jövő szeptemberig kihuzzuk. A franc gondolta, hogy ennyi év munka után csak ennyire támogat engem meg a gyerekemet az állam? Tisztességesen tanultam, érettségiztem, dolgoztam majdnem egy evtizedet és most csóró lettem.
Rossz napokat élek, de nagyon igazságtalannak tartom ezt, de biztosan én voltam az ostoba. .
Nincs máshol semmi, 20 kmre csak.
10e fős település 20 bolcsis férőhellyel. Szerinted ez normális?
Van laptop egy rakás felesleges ruha hát nem sokat érnek szerintem.
Komolyan én se hiszem, hogy működne, de inkább megalazkodom a gyerek érdekében. Nagyon f.s érzés, hogy meg akarom teremteni a fiamnak a megelhetest, lenne is munka, mennék is, de nem kapok lehetőséget. Helyette alazzam meg magam egy férfinek, aki gyűlöl.
Nem vagyok diplomás de egy utolsó analfabéta sem, hogy ez legyen a sorsom.
Bocsi ha hosszú lett, nem beszéltem erről senkinek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!