Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarják felvenni a fiamat...

Nem akarják felvenni a fiamat a bölcsibe, nekem viszont dolgoznom kell, ki tud rajtunk segíteni, van megoldás?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik egyedülálló anyuka leszek, el kell mennem 8 órába dolgozni, mert havi 25öt kapok majd csak a gyerek 2 éves kora után. A férjemmel úgy terveztük vállalunk még egy gyermeket, kis korkulonbseggel, ezért be se mentem a bölcsit intézni, amit már egy éve kellett volna. Ott azt mondták nem veszik fel, csak jövő szeptemberben. Mi viszont nem tudunk megelni 25e ftbol. Nagyon el vagyok keveredve. 4 orasba vissza akartam menni, de az nagyon keveset fizet, nem megoldás.
2017. szept. 16. 14:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%
Csak ha ingyenes a bölcsődei ellátás vagy minimális a térítési díj ,akkor kellene megoldani. 8 órában mennyi lenne a fizetésed?
2017. szept. 16. 14:36
 12/31 anonim ***** válasza:
56%
Azt hogy gondoltad?Nem fognak miattad gyereket kitenni,és az sem lenne fer,ha más miattatok a várólistán hátrébb csúszna.
2017. szept. 16. 14:37
 13/31 A kérdező kommentje:
200ra van bejelentve. Vmint ő kapja a családi adokedvezmenyt, amit elkerhetek tőle? Úgy tudom csak év elején lehet változtatni, hogy ki veheti igénybe.
2017. szept. 16. 14:37
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy gondolom, mikor a fele gyereknek otthon ül az anyja hagy ne erdekeljen már más? 25bol a küszöböt ragjuk és az a veszély fog fenyegetni, hogy elveszi tőlem a hatóság. Ezt minden áron meg kell akadalyoznom . 140 körül tudnék keresni plusz cafeteria.
2017. szept. 16. 14:40
 15/31 anonim ***** válasza:
21%

Ezért nem kell a semmire gyereket vállalni..

Elvehetik a gyereket ha olyanok a körülmények. Nincs másik ovi mini csoport? Bölcsi máshol?

2017. szept. 16. 14:48
 16/31 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy lesz valaki, aki belerug a földön fekvő emberbe, gratulálok, embersegbol jeles vagy! 8 évig dolgoztam, akkoriban 150ert 7 órába bejelentve. Van megtakaritasom, de nem annyi, hogy jövő szeptemberig kihuzzuk. A franc gondolta, hogy ennyi év munka után csak ennyire támogat engem meg a gyerekemet az állam? Tisztességesen tanultam, érettségiztem, dolgoztam majdnem egy evtizedet és most csóró lettem.

Rossz napokat élek, de nagyon igazságtalannak tartom ezt, de biztosan én voltam az ostoba. .

Nincs máshol semmi, 20 kmre csak.

10e fős település 20 bolcsis férőhellyel. Szerinted ez normális?

2017. szept. 16. 14:57
 17/31 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg konyorogjem vissza egy évre a férjemet? Mert egy év múlva nem lesz probléma a gyermek elhelyezése. Akkor lenne fizum, gyerektartas és csp is, ami így 200 körül van. Nem látok más megoldást : S
2017. szept. 16. 15:00
 18/31 anonim ***** válasza:
80%
Csak úgy nem veszik el ... Ne magad hibáztasd ezért ,mindenki kerülhet ilyen helyzetbe sajnos. De a férjed hozzáállása is hagy kivetnivalót. Alkalmi munka esetleg,ha valaki vigyáz addig a gyerekre. Gondolom ebből a hatalmas összegből rezsit is fizetni,meg magatokat is fenntartani nem lehet. Valamit nem tudsz eladni ami felesleges ? Semmi ötletem nincs .
2017. szept. 16. 15:07
 19/31 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj ,de felmelegítve csak a töltöttkàposzta a jó. Távol álljon tőlem,hogy elítéllek ,de ha már így fenyeget a férjed milyen lenne újra vele? Egyébként sokan vannak így ,hogy csak a gyerek miatt együtt vannak. Ugye az is szempont ,hogy miért jutottatok erre a döntésre.
2017. szept. 16. 15:12
 20/31 A kérdező kommentje:

Van laptop egy rakás felesleges ruha hát nem sokat érnek szerintem.

Komolyan én se hiszem, hogy működne, de inkább megalazkodom a gyerek érdekében. Nagyon f.s érzés, hogy meg akarom teremteni a fiamnak a megelhetest, lenne is munka, mennék is, de nem kapok lehetőséget. Helyette alazzam meg magam egy férfinek, aki gyűlöl.

Nem vagyok diplomás de egy utolsó analfabéta sem, hogy ez legyen a sorsom.

Bocsi ha hosszú lett, nem beszéltem erről senkinek se.

2017. szept. 16. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!