Mira és Zora névhez harmadik név?
Figyelt kérdés
A lányaim ikrek lesznek, Mira és Zora milyen harmadik név illik ezelhez a nevekhez? Ha lehet Mirához M Ziràhoz z betűs, de amugy bámilyen jöhet. Mivel ezek modernebb nevek valami hagyomásnyosabbat szeretnénk harmadiknak!2017. szept. 16. 12:31
1/20 anonim válasza:
A hagyományosabbak és azonos betűvel kezdődők közül mondjuk Márta és Zita, vagy ha belefér a zs, akkor Zsófia.
2/20 A kérdező kommentje:
Különleges is jöhet pl Mira Mandula, Zora Zselyke
2017. szept. 16. 12:37
3/20 anonim válasza:
Maja, Miléna,
Zita, Zoé
Nem olyan hagyomanyosak, de nekem ezek tetszenek ezekkel a betukkel
4/20 anonim válasza:
Inkább helyettük választanék valamit. Mindenképp ezek a nevek lesznek? Szerintem mindkettő csúnya.
5/20 anonim válasza:
Mira Melinda Zora Zita.
De lehet jobb lenne ha nem pont olyan kezdőbetű lenne hanem hasonló.
Mira Noémi Zora Zsófia.
Nekem a Zora nagyon újszerű mintha elírták volna a Dórát Nórát vagy a Zorkát. Persze ti tudjátok de szerintem egy átlagosabb név jobb pláne hogy a másik olyat kapott ami ismertebb.
7/20 anonim válasza:
Ez már önmagában is bőven elég.
De komolyan, ha úgyis ezen a néven fogjátok szólítani, mert ezek tetszenek, akkor miért pluszba még egy név? Mármint ha fejenként 2 név lenne és nem tudsz választani, mert mindkettő tetszik az más, de idegenektől kérsz tippet, minek csak hogy 2-2 utónevük legyen?
8/20 anonim válasza:
Mea, Molli, Mirtill
Zea, Zia, Zita, Zoé
10/20 anonim válasza:
8as, ne szúrjon már ki még jobban a gyerekekkel, így is bőven elég a Mira meg a Zora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!