Az orvosom azt mondja csak 20. héten láthato a baba neme?
Ez igaz?:O sogornom mindkettovel tudta mar 14-16 hetesen
Vagy megsem akarja nekem nezni az orvos? Annyira kivancsiak vagyunk, elso baba.
16+2 hetesen kell ujra mennem, es kerdeztem h akkor lehet e már esetleg látni..de nem majd 20hetesen
Nekem anno, mármint mikor én születtem, majdnem a legvégéig nem látták, mert olyan rossz szögben feküdtem. Oké, azóta fejlődött kicsit a tudomány, de titkolódzó babák most is vannak. :)
Sógórnőm nemsoká szül, neki pl. úgy volt, hogy erősködtek, a doki mondta, hogy talán lány, aztán azt, hogy fiú lesz, úgy tűnik. A 20. hét után kiderült, hogy oké, mégiscsak lány. Ők meg tökre csalódottak voltak, mert beleélték magukat meg minden (félreértés ne essék, mindkettőnek örülnek, csak nyilván, ha rákészülsz, nevet választasz, netán a lelkes nagyik vásárolni is kezdenek, és kiderül, hogy mégse....), holott elkerülhető lett volna az egész, hogyha nem erősködnek, hogy mégis mi, hanem kivárják, amíg a doki biztosat mond.
Türelem! :)
Hat, volt egy anyuka akivel egyutt szultem:
16hetesen nem lattak tutira, 24hetesen 4D babamozin kisfiut mondtak. Erre megszuletett Kovacs Emilia. :D
Volt nagy meglepi, a csaszar utani megfigyeloben talalgattak, mi legyen a neve :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!