Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az orvosom azt mondja csak...

Az orvosom azt mondja csak 20. héten láthato a baba neme?

Figyelt kérdés

Ez igaz?:O sogornom mindkettovel tudta mar 14-16 hetesen

Vagy megsem akarja nekem nezni az orvos? Annyira kivancsiak vagyunk, elso baba.

16+2 hetesen kell ujra mennem, es kerdeztem h akkor lehet e már esetleg látni..de nem majd 20hetesen

2017. szept. 13. 17:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha látja biztosan megmondja! Nekem nem tudtak a 20 hetesen biztosat mondani, mert nem mutatta meg magát a babó. A harmincadik hétig kellett volna várnom ha véletlenül nem alakul úgy, hogy megnéznek uh- n a 24. héten. Akkor már 100%-ra tudta mondani, hogy lány lesz.
2017. szept. 13. 17:25
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Igen, biztosan akörül lehet megállapítani, már ha akkor megmutatja magát a baba.

Előtte csak tipp. Vannak orvosok, akik nem szeretnek tippelni.

3/18 anonim ***** válasza:

Van akinek màr 12 hetes uh-on megtippelik, de sokmimdentől függ mikor mer biztosat mondani az orvos.

Pl függ az uh gép felbontàsàtól, minőségétől. Az orvos tapasztalatàtól, a baba elhelyezkedésétől stb.

Szerintem csak nem akar bizonytalant monani az orvos és ezért nem mond inkàbb semmit.

4/18 anonim ***** válasza:

Az utolsó hetek felé egyre biztosabb :D

Nekünk is látható volt a 12. héten hogy kisfiú, de ha kislánynak nézték volna, később még simán lehetett volna fiú.

2017. szept. 13. 17:29
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
A rendelkezésre álló készülék érzékenységétől függ.
2017. szept. 13. 17:33
 6/18 A kérdező kommentje:

2 éve lett új gepe , azzal nincs baj, es mondta h latta a lábaközét de a 3 vonal barmi lehet , de ha latta volna pl h fiu azt se mondja meg mert nem szereti. Nem ezert van az uh vizsgalat es nem ez a fontos.

Igazabol megyunk 15 hetesen par naposan 4D re tok jo lenne ha tudhatnank vmit errol :)

2017. szept. 13. 17:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöldkéz. Köszi!:
2017. szept. 13. 17:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a 3 vonal lányt jelent. Nekem uh-n mutatta a dokim,hogy 3 vonal van,tehát lány. De tudjuk,hogy minden lehetséges :)
2017. szept. 13. 18:16
 9/18 anonim ***** válasza:
Eddig minden ismerősöm a genetikai ultrahangon tudta meg a baba nemét,ami 13 hetesen van.Ha úgy fekszik,hogy mutatja magát,látszik!
2017. szept. 13. 18:17
 10/18 A kérdező kommentje:

9# en 12+4 hetesen voltam.

A doki azt mondta ,h a fiu es a lany is 3 vonallal indul vagy mi.. hat nemtudom. Csinaltam szodabikarbona tesztet poenbol. De az poén , annak nem hiszek így. Lányt jelez de hat ez nem egy orvosi dolog.:/

2017. szept. 13. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!