Az orvosom azt mondja csak 20. héten láthato a baba neme?
Ez igaz?:O sogornom mindkettovel tudta mar 14-16 hetesen
Vagy megsem akarja nekem nezni az orvos? Annyira kivancsiak vagyunk, elso baba.
16+2 hetesen kell ujra mennem, es kerdeztem h akkor lehet e már esetleg látni..de nem majd 20hetesen
Igen, biztosan akörül lehet megállapítani, már ha akkor megmutatja magát a baba.
Előtte csak tipp. Vannak orvosok, akik nem szeretnek tippelni.
Van akinek màr 12 hetes uh-on megtippelik, de sokmimdentől függ mikor mer biztosat mondani az orvos.
Pl függ az uh gép felbontàsàtól, minőségétől. Az orvos tapasztalatàtól, a baba elhelyezkedésétől stb.
Szerintem csak nem akar bizonytalant monani az orvos és ezért nem mond inkàbb semmit.
Az utolsó hetek felé egyre biztosabb :D
Nekünk is látható volt a 12. héten hogy kisfiú, de ha kislánynak nézték volna, később még simán lehetett volna fiú.
2 éve lett új gepe , azzal nincs baj, es mondta h latta a lábaközét de a 3 vonal barmi lehet , de ha latta volna pl h fiu azt se mondja meg mert nem szereti. Nem ezert van az uh vizsgalat es nem ez a fontos.
Igazabol megyunk 15 hetesen par naposan 4D re tok jo lenne ha tudhatnank vmit errol :)
9# en 12+4 hetesen voltam.
A doki azt mondta ,h a fiu es a lany is 3 vonallal indul vagy mi.. hat nemtudom. Csinaltam szodabikarbona tesztet poenbol. De az poén , annak nem hiszek így. Lányt jelez de hat ez nem egy orvosi dolog.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!