Más is fel szokott ébredni az éjszaka közepén majd elkezdi őrülten keresni a gyerekét?
Nekem is volt ilyen, de mivel velemaludt, mikor félálomban voltam, hozzáértem és hallottam a szuszogását. Én azèrt keltem fel egy csomószor, hogy él e még.
Már 3 éves, néha napközben azon kapom magam, hogy rámtör, hogy jesszus, hol van. De fél másodperc alatt felidézem, hogy elvittem a bölcsibe. Olyankor, ha mondjuk zebrán mennék át, és keresem a kezét, vagy leszállnék a buszról és megnézem, hogy fenthagytam e.
Szerintem normális, bár én gyorsabban kapcsolok, miközben nézek vissza a buszra, beugrik, hogy nincs miért, nem felejtem ott, hisz nem is velem volt.
Az a típus vagyok, aki ha kivesz valamit a hűtőből, betesz valamit helyette. Szóval kocsikulcs, szemüveg, táska is teljesen furcsa helyekre kerülhet nálam.
Te gyakran elhagysz dolgokat?
#10 Nappal nincs semmi bajom, minden oké. Ráadásul èn nem is vagyok az a túlaggódó anyuka, elég lazán veszem a dolgokat.
#11 Időnként én is elhagyom a cuccaimat, de még a normalitás keretein belül.
Nekem egyszer volt ilyen. A férjem felébredt a babával, és átvitte a másik szobába, hogy pihenjek. Amikor felébredtem, iszonyat pánik fogott el, hogy hol a baba. Benéztem én is az ágy mellé is, hogy nem esett-e oda (velünk aludt). Szörnyű volt, megértelek.
Viszont napi szinten már nem normális.
Ilyen velem is előfordult már többször, de viszonylag ritkán azért. Mondjuk pont a múlthéten volt az, hogy lélekszakadva rohantam a gyerek szobájába éjjel, mert azt álmodtam, hogy tárva nyitva vannak az ablakai szellőztetés miatt (mindig csak bukón szellőztetünk, tehát tök irreális gondolat volt amúgy).
Nem írtad, hogy a "rendszeres" mit takar, de ha ez a dolog rányomja a bélyegét az életetekre (akár a kettőtök viszonyára, akár azzal kapcsolatban, hogy képtelen vagy így kipihenni magad), szerintem is érdemes lenne felkeresned egy szakembert, valószínűleg tudna segíteni az elfojtott aggodalmaid és frusztrációd feloldásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!