Meddig normális ez? Ti hagynátok 2 éves fiatoknak?
2 éves mut a fiam májusban. Állandóan a rózsaszín sapkát akarja felvenni ami a nagytesójáé. Mindig az ő szekrényéhez megy hogy onnan akar felvenni rózsaszín ruhát. Persze nem adom rá de m ii ndig hisztizik érte. Szokott a nagytesóval barbizni, meg babázni is szokott. Rózsaszín kanállal akar enni, ami nem olyan nagy gond szerintem. Van egy csomó autója traktorja kirakója, persze azokkal is szokott játszani eleget.ha kötöm a nagylány haját mindig.mondja hogy az öbét is, mondom nekei nem lehet mert te fiu vagy. De ez a rózsaszín mánia aggaszt. Pedig a lány sem tiszta rózsaszínbe jár. Ezt meddig fogja csinálni és meddig normális ez a rózsaszín mánia? Veletek is előfordult már ilyen?
De szerintem még nem tudja megkülönböztetni a lányt a fiutól, bár ha az utcán lát egy kislányt akkor mondja hogy ő kislány vagy fiú néni vagy bácsi.
Hát elég sok férfi rózsaszín ing stb van és nem csak melegek hordják....
Tetszik neki a rózsaszín :) + a nagy tesót szeretné utánozni :)
De miért baj? Másolja a testvérét, hisz minden kisgyerek utánzással tanul.
Rakj el minden rózsaszínt, ha zavar, de a szexuális irányultságnak ehhez semmi köze. Tetszik a szín, kész.
Nővéreméknél fordítva volt. A kislány akarta a nagyobb fiú ruháit hordani. Csak az ő kinőtt cuccait volt hajlndó felvenni, a szoknyát és a lányos dolgokat lerángatta magáról, ha ruhàt vettek, akkor is a fiús részlegen akart vásárolni. Egyszerűen csak annyira szerette a fiú tesót, hogy mindenben utánozni akarta. Kb egy évig tartott ez.
De a baráti körünkben is volt ugyan ez a helyzet, ott kicsit tovább tartott a kislánynak, mire kinőtte, de már ő is ízig-vérig csaj😊
Ne izgulj, van ilyen korszakuk a gyerekeknek.
Na és, ez csak egy szín, miért baj? Mivel indoklod neki, hogy pont azt a színt ő nem viselheti? Mert én erre semmilyen reális indokot nem tudnék mondani, azon kívül, hogy szerintem a rózsaszín ronda, de hát nem is nekem kell tetszenie.
Én biztos nem állnék le ilyen hülyeségen feszkózni a gyerekkel. Az tetszik neki, akkor fogja, vigye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!