Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » TB nélkül hova, mennyiért?...

TB nélkül hova, mennyiért? Terhesség

Figyelt kérdés

Terhes vagyok. a probléma a hogy nincs TBm. mennyibe kerül Bpn egy ultrahang vizsgálat így? Hova érdemes menni? Tapasztalatokkat szívesen meghallgtok.

Fontos lenne.

2017. szept. 7. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

Ja persze ilyeneket nekem is mondtak. A hazi orvos is meg a nődokim is ( hazi orvost gyerek korom.ota ismerem)

De semmi ilyen nem tortent.. 1000% hogy nem így van!! Nem számlázhatnak ki teljes osszegeket , csak azt amit amúgy is bekellett volna fizetni. Ilyen nincs soha nem is volt, h kiszámlázzak. A navos a fejet fogta h mar megint ezzel tomik az emberek fejét..:D

2017. szept. 8. 07:25
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

10# biztos h hazudott kulonben most nem lenne rendezve a tb-m. De mivel megszultem es nem jott számla ( gyanítom nem is fog)

Es amugy surgossegi csaszar volt..(altatasos) igy tuti h nem igaz amit mondott.

2017. szept. 8. 07:27
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Terhesgondozás a születendő babának alanyi jogon megjár, szóval hiába nincs tb-d, akkor sem kell fizetned sztk-ban!

De szerintem is jobban járnál, ha fizetnéd, mert így csak felhalmozódik és kamatozik... Egy uh min. 10 ezer Ft, a tb havi 7ezer körül és ebben minden benne van (nem csak a terhességgel kapcsolatosak, de lehet egy sima vakbélműtéted, lábtörés akármi és azt keményen kiszámláznák)

Ha nincs havi 7ezred tb-t fizetni, miből akarsz gyereket nevelni?

2017. szept. 8. 09:28
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
13# mégegyszer leírom. Semmit sem szamlaznak ki. Műtétet sem! Arra a napra is ugyanúgy 7110 Ft kerul számlázásra. Mielott rendeztem a tartozasom szívproblémámmal mentem be ügyeletre es kaptam gyogyszert ,injekciót,ellátást 2 napig. Semmit sem számláztak ki, csak a 7110 Ft ot!
2017. szept. 8. 09:32
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

Az elmaradt tb-det halál biztosan behajtják rajtad!

Nem, nem keresnek meg, neked kell bemenni és rendezni, vagy majd akkor fogsz nagyot nézni, mikor megkapod a milliós nagyságrendű tb-elmaradásról a papírt (amit nem fizettél, összeadódik, plusz a kamatok mellé).

Tudom, mert nekem most 500 ezret kell fizetnem, mert a munkaadóm átbxott és amíg ott dolgoztam, ő "fizette a tb-met". Aha, vagy nem.

Nem baj, ha nem, csak akkor szólt volna, hogy én is tudjam. Mentem be hogy x. naptól megszűnt a munkahely, magam után akarom fizetni, erre közölték, hogy x éve egyáltalán nincs biztosításom.

Hát, azt hittem, elájulok, úgyhogy marha remek.

2017. szept. 8. 12:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A terhesgondozási díjat nem, mert az a babának jár, hogy ő egészséges legyen, de a tb-t, amit eddig nem fizettél, azt leverik. :)
2017. szept. 8. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Az orvosoknak se kell mindent elhinni! Én jóslókat néztem be és bementem, bent tartottak én meg saját felelősségre haza akartam jönni. Hazudoztak nekem mindent.. pl azt is, hogy egyetlen éjszakát kibírok, másnap mehetek haza. Aztán másnap hallottam, hogy 3 nap a protokoll és addig úgy se engednek el. (Csakis a támogatás miatt de ez most mindegy.) Erről ennyit.
2017. szept. 8. 12:09
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Terhesgondozáson,szülésen KÍVÜL Tb nélkül el sem látnak sztk-ban, kivéve, ha életmentő beavatkozásra van szükséged, persze h nem számlázzák ki, ha nincs is mit...
2017. szept. 9. 11:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Dehogynem látnak el! Nekem fogam tömték be, úgy szóltak, hogy nincs rendezve a TB-m. Én mondjuk nem tudtam mert még nappali tagozatra jártam, csak valami miatt így jártam. A fogtömés tudtommal nem életmentő beavatkozás, de javítsatok ki, ha tévedek. Édesanyám szerint a röntgenben a kisebbség rendszeresen megfordul és panaszkodik is, hogy hiába piros a taj számuk, el kell látni őket is. Mivel ő ott dolgozik, valószínű tudja miről beszél.
2017. szept. 9. 12:02
 20/20 anonim ***** válasza:
*mármint főleg tőlük előfordul, hogy nem fizetik a tb-t és úgy mennek vizsgálatra.
2017. szept. 9. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!