TB nélkül hova, mennyiért? Terhesség
Terhes vagyok. a probléma a hogy nincs TBm. mennyibe kerül Bpn egy ultrahang vizsgálat így? Hova érdemes menni? Tapasztalatokkat szívesen meghallgtok.
Fontos lenne.
Ja persze ilyeneket nekem is mondtak. A hazi orvos is meg a nődokim is ( hazi orvost gyerek korom.ota ismerem)
De semmi ilyen nem tortent.. 1000% hogy nem így van!! Nem számlázhatnak ki teljes osszegeket , csak azt amit amúgy is bekellett volna fizetni. Ilyen nincs soha nem is volt, h kiszámlázzak. A navos a fejet fogta h mar megint ezzel tomik az emberek fejét..:D
10# biztos h hazudott kulonben most nem lenne rendezve a tb-m. De mivel megszultem es nem jott számla ( gyanítom nem is fog)
Es amugy surgossegi csaszar volt..(altatasos) igy tuti h nem igaz amit mondott.
Terhesgondozás a születendő babának alanyi jogon megjár, szóval hiába nincs tb-d, akkor sem kell fizetned sztk-ban!
De szerintem is jobban járnál, ha fizetnéd, mert így csak felhalmozódik és kamatozik... Egy uh min. 10 ezer Ft, a tb havi 7ezer körül és ebben minden benne van (nem csak a terhességgel kapcsolatosak, de lehet egy sima vakbélműtéted, lábtörés akármi és azt keményen kiszámláznák)
Ha nincs havi 7ezred tb-t fizetni, miből akarsz gyereket nevelni?
Az elmaradt tb-det halál biztosan behajtják rajtad!
Nem, nem keresnek meg, neked kell bemenni és rendezni, vagy majd akkor fogsz nagyot nézni, mikor megkapod a milliós nagyságrendű tb-elmaradásról a papírt (amit nem fizettél, összeadódik, plusz a kamatok mellé).
Tudom, mert nekem most 500 ezret kell fizetnem, mert a munkaadóm átbxott és amíg ott dolgoztam, ő "fizette a tb-met". Aha, vagy nem.
Nem baj, ha nem, csak akkor szólt volna, hogy én is tudjam. Mentem be hogy x. naptól megszűnt a munkahely, magam után akarom fizetni, erre közölték, hogy x éve egyáltalán nincs biztosításom.
Hát, azt hittem, elájulok, úgyhogy marha remek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!