Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szules utan 5 honappal csomokb...

Szules utan 5 honappal csomokba hullik a hajam?!

Figyelt kérdés
Kb 2 honapja vettem eszre h elegge hullik a hajam,de mostanra nagyon zavaro lett.4,5 honapos a babam.Gondolom koze van a szuleshez?!De olyan mennyisegbe hullik h a padlon a Szonyegen a baba kezen allandoan tengeteg hajszalam van.Hajmosasrol mar nem is beszelve..Nem hiszem h ez normalis vagy igen? Mit csinaljak?Mit szedjek h abbamaradjon?Valami vitamint?Vagy orvoshoz menyjek?
2017. szept. 7. 09:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is 4,5 hónapos a kicsim, és már kezd lelkileg is megviselni, annyira durván, tincsekben hullik :( már felkopaszodtam, csináltattam vérképet, ""sajnos"" minden tökéletes, nem tudok mást tenni, csak várni.

Kitartást neked!

2017. szept. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!