Adnátok a Hédi nevet kislányotoknak?
Miért a Boróka-Eperke-Bodza-Maja,Kira milyen orvosnak? Jól van már, nehogy ti mondjátok már,hogy ez milyen kislányos név,amikor olyan hajmeresztőeket találtok ki,hogy az én hátamon feláll a szőr...Dr Viziné Guromszegi Taksonya...isteni név XD
Add a Hédit...Heidi Klumnak bejött:D
Dora,Flora,Lili,Lilla,Milla,Linda,Fanni,Nora,Reka,Mira,Greta
Szerintem ezek szep egyszeru nevek.
Kedves 18:17-es, én írtam tegnap azt, hogy a Hédi kislányos név. Én nem adnék ilyen nevet, az én gyerekeim nem beceneveket kaptak, hanem olyat ami felnőttként sem lesz nevetséges, szóval ne nekem szólj be :P
Egyébként pedig mindenki olyan nevet ad a gyerekének, amilyet akar. Itt véleményt kérdeztek, én megírtam, ahogy te is és mások is. Nem kell beszólogatni.
Az Annákkal már Dunát lehet rekeszteni...
Én a Hédire szavazok, már egyszer javasoltam is neked fentebb. Ne törődj azzal, hogy felnőtt korában milyen lesz. Akkor majd ezek a nevek lesznek a megszokottak. Az én lányom Léna, lehet, hogy senki nem fogja Léna néninek hívni... sőt, még dr. is lehet belőle;))
Ez igaz, amit az utolsó írt, ami nevek ma furcsák, pár év múlva megszokottak lesznek.
A tapasztalat azt mutatja, hogy ha megismerünk egy furcsa nevű embert, csak rövid ideig csodálkozunk vagy nevetünk magunkban, aztán nagyon hamar elfogadjuk a nevét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!