Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok a Hédi nevet kislányot...

Adnátok a Hédi nevet kislányotoknak?

Figyelt kérdés
nekem pár napja ez a favorit, meg a Luca is szép név szerintem.Van egy lányunk már Őt Annának hívják.Milyen egyszerű két szótagú neveket adnátok?
2010. máj. 26. 11:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Miért a Boróka-Eperke-Bodza-Maja,Kira milyen orvosnak? Jól van már, nehogy ti mondjátok már,hogy ez milyen kislányos név,amikor olyan hajmeresztőeket találtok ki,hogy az én hátamon feláll a szőr...Dr Viziné Guromszegi Taksonya...isteni név XD

Add a Hédit...Heidi Klumnak bejött:D

2010. máj. 26. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Dora,Flora,Lili,Lilla,Milla,Linda,Fanni,Nora,Reka,Mira,Greta

Szerintem ezek szep egyszeru nevek.

2010. máj. 27. 04:09
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Kedves 18:17-es, én írtam tegnap azt, hogy a Hédi kislányos név. Én nem adnék ilyen nevet, az én gyerekeim nem beceneveket kaptak, hanem olyat ami felnőttként sem lesz nevetséges, szóval ne nekem szólj be :P

Egyébként pedig mindenki olyan nevet ad a gyerekének, amilyet akar. Itt véleményt kérdeztek, én megírtam, ahogy te is és mások is. Nem kell beszólogatni.

2010. máj. 27. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az Annákkal már Dunát lehet rekeszteni...

Én a Hédire szavazok, már egyszer javasoltam is neked fentebb. Ne törődj azzal, hogy felnőtt korában milyen lesz. Akkor majd ezek a nevek lesznek a megszokottak. Az én lányom Léna, lehet, hogy senki nem fogja Léna néninek hívni... sőt, még dr. is lehet belőle;))

2010. máj. 27. 10:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez igaz, amit az utolsó írt, ami nevek ma furcsák, pár év múlva megszokottak lesznek.

A tapasztalat azt mutatja, hogy ha megismerünk egy furcsa nevű embert, csak rövid ideig csodálkozunk vagy nevetünk magunkban, aztán nagyon hamar elfogadjuk a nevét :)

2010. máj. 27. 10:52
 16/16 Bobek1985 válasza:
Az én kislányom Hédi mindenkinek nagyon tetszik!!!
2013. okt. 16. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!