Tizenévesek, akartok gyereket?
Tizeneves lany es fiuk!
Tudom, hogy a mostani velemenyunk majd valtozhat is, de jelenleg hogy vélekedtek errol? Mikor felnottok szeretnetek majd gyerekeket?
Engem mikor erről kérdeznek mindif azt mondom, hogy nem persze lehet h 10 ev mulva azt mondom,hogy persze,hogy akarok,de jelenleg ez a véleményem, kivancsi vagyok a tietekre :) Kort es nemet is
írjatok.
15/L
Nagyon nem , harminc előtt nem igen. Vannak álmaim, amit feltétlen megakarol valós8tani,gyerekkorom óta (saját ló, Dél Koreai utazás, Japánban a cseresznyfa virágzást látni, Északifényt is látni, olyan macska/kutya AMIT ÉN SZERETNÉK, nem más dőnti el, saját kis lakás, saját ízléssel berendezve,tehát a senki se szóljon bele!! Egy évet diploma után külföldön önkénteskedni >>diakónia, jogsi, autó, élmények barátokkal)
Persze semmi bajom a gyerekekkel, van egy 3 eves unokatesom, oda vagyok erte. Ha nem akar 7/24ben rajtam lógni .
Szóval egy gyerek nekem derékbe tőrbe az életem, terveim, de sose tudnam bántani, inoabb keresek neki nevelo szülőket.
De szerencsére se barátom, sr senki ako miatt "babaveszély" lenne nálam.
Én majd 30 éves korom körül szeretnék.
17/l
Minden vágyam, hogy pár éven belül babám legyen.
L/19
Tizenéves koromban is úgy gondoltam, hogy nem akarok, és ez most sem változott meg.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!