Mikor kezdett sportolni gyereked és mit? Hogyan esett bizonyos sportágra a választás?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 11:06
1/3 anonim válasza:
! éves , és Judozik az oviban. Ez van az oviban, amit lehetett csinálni. e mellett még úszni jár. Mindkettőt szereti. De hogy később mi lesz, azt nem tudom.
Én 7 évesen kezdtem vívni, és 19 éves koromig sportoltam verseny-szerűen.
2/3 anonim válasza:
A sportág választó nap segíthet. Jó program a gyereknek és a szülőknek egyaránt. 4 évesen RSG.
3/3 anonim válasza:
SZia! AZ én kisfiam 4évesen járt úszni, és teniszezni. 5éves volt, mikor külföldre költöztünk. Az úszást elhagytuk, mert drágának találtam, és nem elég hatékonynak. Helyette elkezdett hokizni, hetente háromszor, plussz heti kétszer van tenisz. Az oviban van kötelezően torna, meg úszás, úgyhogy ennyi elég. A hokit az apja találta ki, meg nálunk itt a közelben az van. A teniszt én akartam, mert sokáig én is versenyszerűen űztem. A kislányom 4 éves korcsolyázik, és jazz táncra jár 1 év óta. De már ő is próbálkozik a tenisszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!