Más is csodálkozik azon, hogy habár a gyereke nagyobb, mégis mennyi munkával jár még mindig a nevelése?
Magam elött elkepzeltem egy 10 eves gyereket ezelött 15 evvel az mar nagynak tunt .
Ehhez kepest a lanyom nemrég töltötte a tizet de meg mindig rengeteget igényel belölem, mintha sose lenne vége ennek az anyanyúzásnak , pont mint 2 éves korában.
Amikor itthon van a suliból , nagyon egyutt vagyunk , nagyon sokat igenyel belölem , kimerit pont mint pici korában . Meg mindig vinni hozni kell mindenhova, fel a sötetben , ki kell tenni az etelt , le kell fektetni, felkölteni, tenni , venni , vinni , épphogy pelenkát nem kell cserélni, de nem tudok töle nyugton tevet nezni, vagy ellenni, folyton kerdesei vannak , folyton megker valamire , nagyon helyhezköt, fel itthon egyedul , semmivel nem könnyebb a helyzet mint mikor pár éves volt .
Tehat nehez megmagyarazni , most nem arról van szó h pakol vagy nem maga utan , hanem h meg mindig nagyon igenybevesz, peldaul az ejjel megebredt 2 kor es rögtön megebresztett h ehes , h szomjas , h hozzak neki ezt azt , fel a sötetben kapcsoljak villanyt stb, es azon kapom magam h egesz nap körulötte surgök forgok mikor itthon van.
Nem tudom , mas is eli ezt meg es hany eves koraban lesz önallobb h ejjel ne költögessen stb ?
Amiket itt mérgedben felsoroltál, egy 3 évesnél nomrális, hogy az egyik az anyján lóg, a másik önállóbb. De nem 10 évesnél. Szerintem is kellene neked egy szakember (és ezt nem rosszindulatból mondom).
10 évesem már egyedül jár haza suliból, nem fogják elrabolni. Ne neveld bele a félelmed. Van ilyen ismerősöm, szegény gyerek olyan anyámasszonkatonája, hogy már már sajnálja az ember.Ráragasztod akaratod ellenére a félelmet!!!
Az enyém még csak 2 éves, és habár ő még jogosan igényel belőlem sokat, azért mikor megszuletett, én is azt képzeltem, hogy egy 2 éves már milyen nagy. . Úgy ahogy te is elkepzelted milyen önálló már egy 10 éves.
Egyébként azt hiszem egyáltalán nem önálló a kislanyod. Van testvére? Én ilyenekkel a tesomat nyuztam és nem anyámat. Ha unod az ugraltatast miért nem beszeled ezt meg vele? Kispajtasok?
Én is ismerek pár 10 éves kislányt, ők is olyanok mint a tied. Folyton a seggembe lógnak, engem is megkernek mindenre, és állandóan kerdezgetnek, pedig nem is az anyjuk vagyok. Ugyanígy vannak fiú ismerősök is, hát azok meg rám se bagoznak. Szerintem a lányok inkább ilyenek, persze ők se mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!