Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is csodálkozik azon, hogy...

Más is csodálkozik azon, hogy habár a gyereke nagyobb, mégis mennyi munkával jár még mindig a nevelése?

Figyelt kérdés

Magam elött elkepzeltem egy 10 eves gyereket ezelött 15 evvel az mar nagynak tunt .

Ehhez kepest a lanyom nemrég töltötte a tizet de meg mindig rengeteget igényel belölem, mintha sose lenne vége ennek az anyanyúzásnak , pont mint 2 éves korában.

Amikor itthon van a suliból , nagyon egyutt vagyunk , nagyon sokat igenyel belölem , kimerit pont mint pici korában . Meg mindig vinni hozni kell mindenhova, fel a sötetben , ki kell tenni az etelt , le kell fektetni, felkölteni, tenni , venni , vinni , épphogy pelenkát nem kell cserélni, de nem tudok töle nyugton tevet nezni, vagy ellenni, folyton kerdesei vannak , folyton megker valamire , nagyon helyhezköt, fel itthon egyedul , semmivel nem könnyebb a helyzet mint mikor pár éves volt .

Tehat nehez megmagyarazni , most nem arról van szó h pakol vagy nem maga utan , hanem h meg mindig nagyon igenybevesz, peldaul az ejjel megebredt 2 kor es rögtön megebresztett h ehes , h szomjas , h hozzak neki ezt azt , fel a sötetben kapcsoljak villanyt stb, es azon kapom magam h egesz nap körulötte surgök forgok mikor itthon van.

Nem tudom , mas is eli ezt meg es hany eves koraban lesz önallobb h ejjel ne költögessen stb ?

2017. szept. 2. 13:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

Amiket itt mérgedben felsoroltál, egy 3 évesnél nomrális, hogy az egyik az anyján lóg, a másik önállóbb. De nem 10 évesnél. Szerintem is kellene neked egy szakember (és ezt nem rosszindulatból mondom).

10 évesem már egyedül jár haza suliból, nem fogják elrabolni. Ne neveld bele a félelmed. Van ilyen ismerősöm, szegény gyerek olyan anyámasszonkatonája, hogy már már sajnálja az ember.Ráragasztod akaratod ellenére a félelmet!!!

2017. szept. 3. 16:37
 22/28 A kérdező kommentje:
Mennék szivesen , de nagyon nehez eljutni Itt kulföldön, csak a súlyos eseteket veszik , magyarorszagon jobb a helyzet
2017. szept. 3. 16:43
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
Külföldön is ugyan úgy vannak magán pszichológusok mint itthon. Állami lényegében itthon sincs.
2017. szept. 3. 18:01
 24/28 jafnrétti ***** válasza:
89%
Egyébként engedj meg egy kérdést: apuka hogy viszonyul hozzá, hogy a gyerek 10 éve szinbiózisban él veled?
2017. szept. 3. 18:22
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a leírtakból az jön oe, hogy apuka nincs a képben, nem velük él.
2017. szept. 3. 19:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Az enyém még csak 2 éves, és habár ő még jogosan igényel belőlem sokat, azért mikor megszuletett, én is azt képzeltem, hogy egy 2 éves már milyen nagy. . Úgy ahogy te is elkepzelted milyen önálló már egy 10 éves.

Egyébként azt hiszem egyáltalán nem önálló a kislanyod. Van testvére? Én ilyenekkel a tesomat nyuztam és nem anyámat. Ha unod az ugraltatast miért nem beszeled ezt meg vele? Kispajtasok?

Én is ismerek pár 10 éves kislányt, ők is olyanok mint a tied. Folyton a seggembe lógnak, engem is megkernek mindenre, és állandóan kerdezgetnek, pedig nem is az anyjuk vagyok. Ugyanígy vannak fiú ismerősök is, hát azok meg rám se bagoznak. Szerintem a lányok inkább ilyenek, persze ők se mind.

2017. szept. 5. 15:05
 27/28 jafnrétti ***** válasza:
87%
Mondjuk ezt a fajta ugráltatást az egyik szülővel meg lehet csinálni, a másikkal nem. Nyilván az enyém is bepróbálkozott ilyenekkel, de elég hamar tisztáztam vele, hogy nem vagyok pincérnő, se szobalány. Természetesen, ha épp megyek a konyhába, és úgy kéri, hogy hozzak neki inni, viszek szívesen. De ha ő is ül, én is ülök, az fix, hogy nem én fogok kimenni, ha nincs ott semmi dolgom. De persze, minden tíz éves gyerek jól elviseli, ha kiszolgálják, a szülőn múlik, hogy ezt mennyire hagyja.
2017. szept. 6. 12:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles elmenni, ez természetes. De 5 év múlva anyád sem lesz köteles vigyázni a gyerekedre. Apád sem lesz köteles segíteni felújítani a lakásodat.
2021. márc. 8. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!