Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idősen szült anyukák, mennyire...

Idősen szült anyukák, mennyire vagytok fürgék?

Figyelt kérdés
Lányom 2 éves és most kezd túrbó tempóba motorozni, futni. Párommal alig bírjuk utolérni. Még jó hogy szót fogad. De a nagymama is lassú már nem tud szaladni. Szóval elégé kripli család vagyunk, ugyanakkor nem akarjuk megfojtani a gyerek mozgásigényét mert szükség van rá. Ki hogy oldja meg a dolgot akinél hasonló a dolog.
2010. máj. 26. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Az idősen alatt mit értesz? 31 évesen szültem a kisfiamat,és 34 leszek most és 15 hetes kismama vagyok.Eléggé kitolódott a lányok életében a szülés,talán én sem vagyok fiatal anyuka de ez csak a gyertyák számán látszik.Én is a férjem is elég infantilis típusú emberek vagyunk,csúszunk-mászunk,szaladgálunk a gyerekkel és bírjuk a tempót.Nem mondom hogy estére nem purcanok ki.... :):)
2010. máj. 26. 09:04
 2/7 A kérdező kommentje:
én 34 évesen szültem most 36 vagyok
2010. máj. 26. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:
infantilisek mi is megvagyunk, csak a mozgásba vagyunk tunyák, nálunk a bohóckodás nevetés megy nagyobb számba, meg a nyugis olvasás
2010. máj. 26. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem a kortól függ, valszeg25 évesen is ilyen voltál.
2010. máj. 26. 09:21
 5/7 A kérdező kommentje:
pech 25 évesen rendszeresen jártam úszni, viszont ugyanekkor kezdtem el reumásodni is. Munkámból kifolyólag.
2010. máj. 26. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont tegnap jutott az eszembe, hogy a 11 éves lányommal kilométereket bicajozok már évek óta, jelenleg úgy, hogy a kis egyéves ül a kis ülésében mögöttem. Namost a kicsi 10 éves lesz, amikor én ötven, és biztos vagyok benne, hogy igényelni fogja a bringázást ő is. Szóval én mozgok, mozgok, mozgok, remélem bírom a tempót majd a kicsivel is.

(most vagyok negyven)

2010. máj. 26. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még csak most várom a babónkat(28hét), és 36 éves leszek idén, de már látom, hogy Én is tunyesz-anyu leszek :-), mert alig bírom magam vonszolni néha, míg a nálam fiatalabb kismamák a rendelésen úgy ugrálnak, hogy csak na...

De majd csak megedződünk...kénytelenek leszünk :-D

Jó egészséget!

2010. máj. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!