Mór vezetéknévhez ajánlanátok lányneveket?
Figyelt kérdés
Olyan kevés illik hozzá szerintem, van ötletetek? Köszi előre is :)2010. máj. 25. 21:51
21/34 anonim válasza:
Mór Lilien
Mór Dalma
Mór Diána
Mór Melinda
Mór Manna
Mór Dorina / Norina / Dorottya
Mór Leila
Mór Jázmin
Mór Kamilla
A Mórhoz szinte minden megy, de szerintem is a Mór Izabella hangzik a legjobban:)
22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :) hát, speciel az Izabella nekem nem jön be, de az Olvívia nem is rossz.... :)
2010. máj. 26. 12:30
23/34 anonim válasza:
Mór Maja nekem nagyon-nagyon tetszik!
és a Veronika is, ebben több magas hangzó is van, nem olyan "kemény"!
25/34 anonim válasza:
Mór Petronella
Mór Titanilla
Mór Daniella
26/34 anonim válasza:
Emília, Kornélia, Melinda, Dominika, Georgina. Szerintem is hosszabb keresztnevet válassz.
28/34 anonim válasza:
Melyik tetszik, kedves kérdező?
29/34 anonim válasza:
Mór Patrícia
Mór Erika
Mór Mirella
Mór Irina
30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Tetszik a Zsófi, a Lilla, az Olívia is. Igazából egyik sem rossz.. Az Izabella és a Titanilla egyáltalán nem tetszik. Köszönöm még egyszer mindenkinek! :)
2010. máj. 26. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!