Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mór vezetéknévhez ajánlanátok...

Mór vezetéknévhez ajánlanátok lányneveket?

Figyelt kérdés
Olyan kevés illik hozzá szerintem, van ötletetek? Köszi előre is :)
2010. máj. 25. 21:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Mivel egy szótagos a vezetéknevetek, hosszú keresztnevet adnék. Pl. valaki írta a Veronikát, Dominikát, de ilyen még pl. az Alexandra, Annamária, Izabella, Eleonóra, Karolina, Gabriella, csak hirtelen ami eszembe jutott.
2010. máj. 25. 23:14
 12/34 anonim ***** válasza:

a Mór Veronika nagyon jól hangzik :)

mindenképp 3 vagy 4 szótagos lenne jó szerintem!

Nagyon rövid a Mór :S

2010. máj. 25. 23:29
 13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöööööööööm!!! :) Igen, sajnos rövid a vezetéknevünk.. És nem is tetszik... De hát ez van...
2010. máj. 25. 23:32
 14/34 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy nem irok peldat, de szerintem ez egy olyan vezeteknev, amihez minden keresztnev megy, foleg a magyaros hangzasuak. Illetve en picit hosszabb nevet adnek a helyedben, mert rovid a vezeteknev. Ha egy keresztnevet tervezel adni, akkor szerintem mindenkepp erdemes legalabb 2-3 szotagosat adni. Ehhez tenyleg barmi megy, max. arra ugyelj, hogy ne kezdodjon "r" betuvel, mert a ket r picit furcsan hangzana egymas mellett, megneheziti a kiejtest.
2010. máj. 26. 03:56
 15/34 anonim ***** válasza:
Egyebkent szerintem tok jo a vezeteknevetek. En orulnek neki, ha ilyen egyszeru es rovid lenne az enyem. Nem kerdeznenek mindig vissza. Raadasul a keresztnevem is hosszu...te jo helyzetben vagy, mert akarmilyen nevet adhatsz, rovidet, hosszut, csak magyar legyen, mert ehhez az olyan mind illeni fog. Ha meg esetleg mas szempontbol akarod megvizsgalni ezt a dolgot, pl. megnezheted, hogy magas vagy mely maganhangzok vannak-e a kivalaszott nevekben es mennyire kemenyen hangzik egyutt az egesz nev. Az segit, ha nem magadban mondod ki, hanem hangosan. A Mor szerintem egy "vermes", eros, eleg kemeny hangzasu nev (nem rosszbol, olyan igazi ferfias), ehhez en egy lagyabb hangzasu lanynevet valasztanek, hogy ellensulyozza. Ha a velemenyemre kivancsi vagy, szerintem a Mor Zsofia eleg kemeny hangzasu igy egyutt, a Lili lagyabb. Igaz rovid nev, de nem kell sokat kinlodnia majd a leirasaval. :) A Veronika es a tobbi hosszu nev is nagyon szepen megy hozza.
2010. máj. 26. 04:02
 16/34 anonim ***** válasza:

A Mór Izabelláról egy olyan harcias nő jut eszembe,mint az egri csillagokban akik leöntötték szurokkal a törököket:D

Nálam ez a nyerő így én is ezt javasolnám:)

2010. máj. 26. 09:22
 17/34 anonim ***** válasza:

Mór Alexandra

Mór Emese

Mór Maja

Mór Marianna

Mór Titanilla

2010. máj. 26. 10:47
 18/34 anonim ***** válasza:

Mór Inez

Mór Petra

Mór Anita

Mór Olívia

Mór Emília Eszter

2010. máj. 26. 11:37
 19/34 anonim ***** válasza:

Mór Elizabet

Mór Izabella

Mór Beatrix

Mór Zsanett

Mór Franciska

Mór Melánia

2010. máj. 26. 11:44
 20/34 anonim ***** válasza:
Mór Liliána
2010. máj. 26. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!