Tri-regol (21+7) fogamzásgátló? Van itt aki még ilyet szed? Tapasztalat?
Tudom, hogy van kimondott rész erre a kérdésre, de talán ez olvasottabb és komolyabb kategória.
Ezt a fogamzásgátlót írta fel nekem az orvos, elsősorban azért mert pokoli rosszulléteim vannak. 5 éve van tartós kapcsolatom, eddig óvszerrel védekeztünk, valahogy idegenkedtem a tablettától.
A dokim azt mondta, hogy védeni fog. Elmondta, hogy kell szednem. Nincs szünet, folyamatos... annyi, hogy nem az első napon kellett elkezdenem, hanem az 5.-en ezért mondta, hogy 1 levél után lehet elhagyni a gumit (ha elhagyjuk).
Már a 2. levél felénél járok, nem volt semmi gond, pontosan megjött, ugyanolyan volt mint előtte, nincs mellékhatás szerencsére. Védekezünk is mellette.
VISZONT. Többektől hallottam, hogy ez egy régi fogamzásgátló és nagyon sok a hormon benne, illetve gyakori a terhesség :( Nem nyugodtam meg...
Köszönöm szépen a válaszokat. Ez megnyugtató, hogy van aki megerősített itt is.
Remélem nekem is szerencsém lesz vele. Pont ma voltam a dokimnál és mondta, hogy nyugodjak meg, ha odafigyelek akkor nem lesz gond.
Estére időzítettem a szedését, 8-ra. 8-9 között mindig beveszem, akkor nem lesz gond. Ugye?
Ti mennyit vártatok, hogy elkezdhessétek védekezés nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!