Tudnátok hasonló stílusú neveket írni?
Régiesebb (régebben is használt), nem gyakori, de mégis mindenki által ismert nevek. Eddig amik tetszenek:
női: Johanna, Heléna, Georgina, Veronika, Bernadett, Lívia, Lídia, Elvíra
Férfi nevekkel nagyonn bajban vagyok. Nem ragaszkodom itt ahhoz, hogy régebben is ismert, használt legyen, mert pl. az Arnold nagyon tetszik. Felmerült még: Gellért, Attila, Etele
Másik kérdés: szerintetek ezek a nevek így 2017-ben jó választások? Ti adnátok ilyen neveket?
Lány: Rozália, Róza, Júlia, Abigél, Matilda, Emília, Gizella
Fiú: Ambrus, Artúr, Vencel
Szilvia, Katalin, Zsuzsanna, Marianm, Anasztázia... Ezeket a nevek olyan ritkák hogy bölcsiben dolgozom de nem találkozom velük.
József, János, Kelemen, Péter, Tivadar...
Az Abigélt és a Lukácsot felírtam. Az a baj, hogy eléggé válogatósak vagyunk.
Versenyben maradt: Johanna (favorit), Georgina, Heléna, Abigél, Sarolta
Arnold (favorit), Róbert, Lukács, Lénárd
Nektek ezekből melyikek lennének?
Vanda jutott eszembe még.
Tieid közül Abigél, Arnold tetszik.
Node ha Nagy a családneve, akkor pláne nem értem, miért zárjátok ki a két keresztnevet. Nem lesz köteles mindkettőt használni!
(És a Nagy Ivó akkor is jól mutatna a jogosítványában...
Azért zárom ki, mert nem akarok két keresztnevet adni, semmi értelme nincs, csak felesleges macera. Nem értem, hogy miért akarsz győzködni.
A Nagy Ivós poénjaidat pedig kérlek máshova irogasd..
A Johanna nagyon szép:)
A többi lány név is tetszik.Az Arnold annyira nem,de nincs bajom vele.Helyette a Lénárdot adnám:)
(Már voltam valamelyik válaszoló,az utolsó hozzászólasodra reagálok😊)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!