Tudnátok hasonló stílusú neveket írni?
Régiesebb (régebben is használt), nem gyakori, de mégis mindenki által ismert nevek. Eddig amik tetszenek:
női: Johanna, Heléna, Georgina, Veronika, Bernadett, Lívia, Lídia, Elvíra
Férfi nevekkel nagyonn bajban vagyok. Nem ragaszkodom itt ahhoz, hogy régebben is ismert, használt legyen, mert pl. az Arnold nagyon tetszik. Felmerült még: Gellért, Attila, Etele
Másik kérdés: szerintetek ezek a nevek így 2017-ben jó választások? Ti adnátok ilyen neveket?
Lányoknál még eszembe jutott a Gerda és a Viola, de ezek túl kislányosak.
Fiúból a Lénárd. Ez nem túl gyakori?
Lány: Marianna, Henrietta, Sarolta, Szilvia, Júlia, Julianna, Antónia, Angelika, Csilla, Frida, Gyöngyvér, Karola, Regina, Renáta, Stefánia, Tímea
fiú: Andor, Nándor, Róbert, Gergő/Gergely, Viktor, Bertalan, Csaba, Henrik, Márton/Mátyás, Simon, Zsolt
Lány: Melinda
Fiú: Ivó
És két keresztnevet adjatok neki, hogy majd tudjon választani.
A vezetéknév Nagy, ezért szeretnék viszonylag ritkább nevet.
Biztos, hogy nem adunk két keresztnevet.
Amiket írtatok, nem rosszak, tetszik a Sarolta, fel is írtam, illetve a Róbertet is.
A Gergely is tetszik, de az szerintem gyakori. A Reginán még gondolkodom.
Ami még tetszik az az Evelin, Márta, Illés, Vencel, Annamária, Patrícia, Rita, Zita, Zsanett, Orsolya, Lujza, Ambrus, Iván, Donát, György, Mihály, Miksa
Igen, szerintem ezek a nevek bármelyik évben jó választásnak bizonyulnak, és igen adnám, sőt, én csak az ilyen sítusú klasszikus nevekből válogatok
Én viszont személyesen is ismerek Nagy Krisztinát, nem is egyet. :) De amúgy tetszene.
Eddig még nem fogott meg új név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!