Mit csináljak, a három éves kislányom mindig rosszul van az autóban?
Figyelt kérdés
Nemsokára egy kicsit hosszabb útra kell mennünk autóval (kb.1 óràs út). Eddig akàrhova mentünk már 10-15perc után telehányta az autót, és nem is hagyta abba egész úton. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy ki hogyan védekezik ez ellen. Milyen készítményt adtok a gyerekeiteknek illetve milyen eszközökkel véditek a gyerekeket és az autót? A válaszokat előre is köszönöm!2017. aug. 27. 08:51
11/20 anonim válasza:
Velem is ez van még 20+ évesen is, a Daedalon segít. Régen a gyerekorvos B6-ot adott a hányingerre.
12/20 anonim válasza:
Ez tetmészetes , nem gyógyszer.
Nem tudom hatásos-e, a gyerekorvosi rendelőben láttqm a plakátot.
13/20 piroska és a farkas válasza:
Mindenképpen szükséges autóval utaznotok? Én az autót és a buszt sem bírtam, kislányom sem, szinte csak vonatozunk, ott semmi baja. Persze első körben szerintem próbáld ki a javaslatokat amiket írtak többen, drukkolok, h beváljanak!
14/20 anonim válasza:
Nem tudom mikor eszik a kislány, de ha evés után vártok az indulással legalább egy-másfél órát, akkor is hány?
15/20 anonim válasza:
nekem ami segít, ha lehúzom az ablakot. Én az állott levegőtől leszek rosszul, pl. szaunába sem tudok bemenni, mert rosszul leszek. A légkondi nem ugyan az, a friss levegő kell. Esetleg próbáljátok így
16/20 anonim válasza:
Gyerekkoromban én is ilyen voltam, ha daedalon-t adtak, ablaknál ültem, és le volt kicsit húzva az ablak előttem is és mellettem is, illetve közeli dolgokat nem néztem, csak távolra, akkor nem volt gond. Ha kicsit is másra figyeltem, pl. tesóimra, szövegeltek nekem, mutattak valamit, akkor már meg is volt a baj. Szerencsére kinőttem.
17/20 anonim válasza:
Huuuu,nálunk én vagyok ilyen,fél óra után kavarog a gyomrom,és sajnos "örökölték"a gyerekek is.kislányunk is rosszul van,de neki adok indulás előtt b6ot,és nincs gond,de nála mindig csak hányingerig fajult a dolog,kisfiunk viszont nem ilyen szerencsés,ő most két éves,de már pár hónaposan is össze hányta magát az egy órás úton,de a mai napig egy óránál tovább nem bírja édesem,nála mindegy,hogy alszik vagy ébren van...szinte mindig össze hányja magát.volt olyan,hogy másfél órát utaztunk,már nagyon nyügös volt az utolso 5 percben,de mondom már kibirjuk fejen állva is,végre hányás nélkül.erre odaértünk,nagy a boldogság,szállunk ki a kocsiból,éppen betont ért a lába,sugárba jött minden belőle. 😢 remélem kinövi aranyom,mondjuk én lassan 30 év alatt nem.nőttem ki. :(
18/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, segítséget! Sajnos a kislányom örökölte tőlem. Én is a mai napig nem bírom az utazást. Sok mindent kipróbáltam már a kislányomnál, de eddig semmi sem volt hatásos. Így ha egy mód van rá nem megyünk sehova sem autóval. Most is kivizsgálásra kell vinni egy nagyon korai időpontra és tömegközlekedéssel nehéz oda eljutni. Legutóbb mikor autóban ült előtte 2 órával evett és mégis végighányta az utat. Úgy sajnáltam őt. Az biztos, hogy valamilyen készítményt adok neki, hátha segít. Holnap beszélek a gyerekorvossal. Még egyszer mindenkinek köszönöm a hozzászólást! Nagyon sokat segítettetek!
2017. aug. 28. 00:25
19/20 anonim válasza:
Az én fiam a kocsifűtéstől lesz mindig rosszul. Tudom, hogy nyár van, de hátha az a hányás télen-hidegben történt...
20/20 A kérdező kommentje:
Bárcsak a fűtés miatt lenne rosszul, de sajnos nem így van. De köszönöm a tanácsot. Fűtés szezonban figyelni fogom hogy reagál rá.
2017. aug. 28. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!