Milyen típusú lázmérőt ajánlotok? Szerintetek vegyek körömvágó ollót a babának és ha igen, akkor milyet?
Első babás vagyok és nem tudok mi alapján dönteni. Van a gyógyszertárban cumis, infrás fülhőmérő, homlok hőmérő, hajlítható végű digitális hőmérő és még számtalan fajta.
34 hetes kismama
Szia,
van direkt babáknak való körömvágó olló, lekerekített végű. Nagyon hasznos kis találmány szerintem, mert ahogy hadonászik a baba (és biztos hogy hadonászni fog, főleg, ha már nagyobb), biztos, hogy nem tudsz belevágni az ujjaiba.
Lázmérőből mi cumisat vettünk, de dísznek, mert a babám nem hajlandó a szájába venni. Én nem vagyok híve a fenékbe dugós módszernek, hiszen mégiscsak a 21.században élünk, így én jobban támogatom a fülhőmérőket vagy bármilyen digitális érintős hőmérőt. Csak sokan ezeket nem tartják pontosnak. Az a lényeg, hogy minél hamarabb, minél kevesebb piszkálással meg tudd oldani a lázmérést, mert ezeket a macerálásokat nem szokták szeretni a lurkók.
Remélem tudtam segíteni.
A lázmérőből tényleg jó a hagyományos, kár venned cumisat, mert lehet, hogy nem is fogadja el majd.
Körömvágó ollóból a babás, mint az első hozzászóló is írta semmit nem ér. A pici körme nagyon gyenge, így egy jó élű olló ér a legtöbbet!
17:40 vagyok, természetesen énis a babás, kerekvégű körömvágó ollóra írtam énis, hogy semmit sem ér.
Csak nem tudok fogalmazni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!