Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen típusú lázmérőt ajánlot...

Milyen típusú lázmérőt ajánlotok? Szerintetek vegyek körömvágó ollót a babának és ha igen, akkor milyet?

Figyelt kérdés

Első babás vagyok és nem tudok mi alapján dönteni. Van a gyógyszertárban cumis, infrás fülhőmérő, homlok hőmérő, hajlítható végű digitális hőmérő és még számtalan fajta.

34 hetes kismama

2010. máj. 25. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
a legjobb a hagyományos higanyos.de ha az nincs,akkor a flexibilis végűt javaslom.fül,cumi,homlok lázmérő semmit nem ér,nem ad valós hőt.körömvágó olló tök felesleges,mindenre jó,csak a baba körmét vágni nem.egyébként én a dm-ben vettem a lázmérőt,1800 ft körül volt.
2010. máj. 25. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia,

van direkt babáknak való körömvágó olló, lekerekített végű. Nagyon hasznos kis találmány szerintem, mert ahogy hadonászik a baba (és biztos hogy hadonászni fog, főleg, ha már nagyobb), biztos, hogy nem tudsz belevágni az ujjaiba.

Lázmérőből mi cumisat vettünk, de dísznek, mert a babám nem hajlandó a szájába venni. Én nem vagyok híve a fenékbe dugós módszernek, hiszen mégiscsak a 21.században élünk, így én jobban támogatom a fülhőmérőket vagy bármilyen digitális érintős hőmérőt. Csak sokan ezeket nem tartják pontosnak. Az a lényeg, hogy minél hamarabb, minél kevesebb piszkálással meg tudd oldani a lázmérést, mert ezeket a macerálásokat nem szokták szeretni a lurkók.

Remélem tudtam segíteni.

2010. máj. 25. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
A flexibilis végű lázmérő a legjobb, a körömvágó olló meg semmit sem ér. Mi kaptunk ajándékba egy ollót, egyszer próbáltam meg vele levágni a körmét, de egyet se tudtam levágni vele, aztán feladtam. Énis tovább ajándékoztam, hátha másnak több sikere lesz vele.
2010. máj. 25. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

A lázmérőből tényleg jó a hagyományos, kár venned cumisat, mert lehet, hogy nem is fogadja el majd.

Körömvágó ollóból a babás, mint az első hozzászóló is írta semmit nem ér. A pici körme nagyon gyenge, így egy jó élű olló ér a legtöbbet!

2010. máj. 25. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

17:40 vagyok, természetesen énis a babás, kerekvégű körömvágó ollóra írtam énis, hogy semmit sem ér.

Csak nem tudok fogalmazni. :D

2010. máj. 25. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Lázmérőből digitális, hajlítható végű. Direkt babaolló, bababolti, lekerekített végű, sz.rt sem ér, csak hajlítja a körmét. DM-ben lehet kapni nagyon-nagyon jó ollót, azt hiszem az is babaollónak van írva (kb 1500-2000 Ft, de abszolút megéri), tompított végű, szóval nem szúr, de nagyon jó éles, úgyhogy csak vigyázva! :)
2010. máj. 25. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi sima digitális lázmérőt használunk, tökéletesen megfelel a célnak, 500ft a gyógyszertárban. Körömvágó ollót pedig olyat vetünk, mint amilyet mi is használunk.
2010. máj. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!