Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rábeszélni a férjem?

Hogy tudnám rábeszélni a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy màsfèl èves kislànyunk ès ha odamegy a kutyànkhoz simogatni, az morog rà. Nagyon ugy nèz ki hogy fèl töle a kutya ( nagyon fèlènk tipus amugy is) èn odaakarom adni egy ismerösnek akinek lehet kellene viszont a fèrjem mèg vàrna vele, hàtha megszokja a kislànyt. Nem akarom a fèrjem sem megbàntani mert gyerekkori kutyàja de nàlam betelt a pohàr.hogyan tudnàm szèpen ràbeszèlni?
2017. aug. 26. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
80%
Te egy tragédia vagy Kérdező. A kutya szerencsés, hogy megszabadult tőled. Tanulj meg nevelni, magadnak teszel vele jót. Egy 1,5 éves, aki nem érti a "nemet". Persze, ha sosem hallja.
2017. aug. 27. 17:29
 52/76 anonim ***** válasza:
79%

Ajajj, kedves Kérdező!

Itt nem azzal van a gond, hogy vissza vittétek a kutyát az anyósodhoz,HA már más megoldás nem felelt meg Neked! pl: udvar.

Inkább az a probléma, hogy te kb egy tárgyként tekintesz arra szegény kutyusra.

Kilátszik az írásodból hogy nem szereted/szeretted azt a kutyát.

Csak azt nem értem hogy akkor 3 éve miért mentél bele abba hogy hozzátok költözzön???

Ez egy nagyon nem tiszta játszma volt a részedről, mert te tudtad hogy a férjed ragaszkodik a kutyájához.

Nyilván ezért is várakozott,mert nemtudta mitévő legyen.

Persze mivel rákényszerítetted hogy válasszon, nem tehetett mást.

Azért azt tudod, hogy most kissé csalódott benned a párod,még akkor is ha nem mondja??

Ez még a jobbik eset,hogy anyósod vissza vette,mert igy legalább látogathatja.

Viszont gondolj bele,ha egy idegenhez kerül a kutyus.

Szerinted a párod most mit érezne?

Nyilván össze lenne törve.

A kutya is van akkora felelősség,mint egy gyermek,még ha ez sokaknak nem is tetszik.

Ezt úgy mondom, hogy van egy 2 éves fiam és 3 kutyusom.

Ráadásul én majdnem ugyanolyan helyzetben vagyok, mint a párod,mert anyámnál vannak a kutyáim.

Csak nálunk nem a gyerek miatt vannak ott,hanem mert mi egy 35 nm2-es panelban lakunk és ők nagy termetű kutyusok, akik ráadásul kertben érzik jól magukat.

Viszont mi tervezzük hogy valahogyan elköltözünk kertesbe, hogy újra velem lehessenek.

Én átérzem a párod tehetetlenségét teljes mértékben!!!

Nem akarok ítélkezni feletted, rábízom a lelkiismeretedre.

2017. aug. 27. 18:27
 53/76 anonim ***** válasza:
51%

Pontosan,ahogy a #52-es leírta!

A kutya nem egy tárgy,hanem egy élőlény,akinek szeretetre,családra van szüksége!

Egyébként pedig nagyon gyanús,hogy tegnap még nálatok volt a kutyus,aztán ma délután meg már anyósodékhoz került...

2017. aug. 27. 21:00
 54/76 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem hagyjátok a fenébe az egész kérdést. Annyira látszik hogy a kérdező valamilyen beteges örömet érez, hogy azért is csak az lesz amit ő akar.Szánalmas.
2017. aug. 28. 14:51
 55/76 anonim ***** válasza:
69%

bocsi Kérdező, miről beszélsz, amikor azt írod, olvasni tudni kéne? :) "én odaakarom adni egy ismerösnek akinek lehet kellene" - idézet a kérdésedből (helyesírást hagyjuk is).

Amúgy az itt hepciáskodók többsége meg az a típus, akit lecsukatnék állatkínzásért simán, mert ti képesek lennétek megmérgezni egy szomszéd kutyát, csak mert az ugatásával zavarja a porontyot. Nem vagyok vallásos, szóval ne Istenezzünk, Teremtőzzünk, sorsozzunk, akármizzünk, de odafönt minden élet egyenlő, a tiéd is ugyanolyan sz@ros, mint a kutyáé ;)

2017. aug. 28. 17:43
 56/76 anonim ***** válasza:
30%

Meg ne haragudjatok,de most úgy beszéltek arról a kutyáról,mintha a kérdező a párjának egy korábbi kapcsolatából származó gyerekről beszélne...

Meg amúgy sem megölni tervezi a kutyát,hanem elajándékozni.

2017. aug. 28. 19:35
 57/76 anonim ***** válasza:
76%

"aki odaszül egy kölköt" --- egyszerüen szomorù aki ilyet ìr....erre nincsenek szavak...

Nem kevésbé szomorú mint az aki lepasszol egy élőlényt csak mert lusta nevelni. Majd a gyereked is lepasszolod ha kiütközik a nem nevelésed? Azt meg nem hiszem hogy a férjed imád téged, egy ilyen megfutamodó nőt nem lehet szeretni, akiben nincs a lelkiismeret egy kis szikrája se. Aztán ne a kutyát hibáztasd ha anyósodnál a kutya bosszúból kissé megrágcsálja a gyereked. Mert emlékezni fog, és hidd el, érzi hogy miattad kellett elmennie a gazdája mellől.Bár jobb neki, hogy nincs a közeledben:-)

2017. aug. 28. 19:42
 58/76 anonim ***** válasza:
54%

Pontosan,ahogy az utolsó írja.

Ne csodálkozz,ha majd jól odakap neked vagy a lányodnak,ha az anyósodnál vagytok...

2017. aug. 28. 20:01
 59/76 A kérdező kommentje:
Szànalmasak vagytok.... 😂😂😂😂 jo kis szórakozàs ez nektek mi? 😂😂😂 ez jutott....
2017. aug. 29. 12:57
 60/76 anonim ***** válasza:
61%
Arról hogy ki a szánalmas, vitatkozhatnánk:-)Én nem tisztelem a lusta nőket, akik mindig a dolgok könnyebbik végét fogják meg. Nevelni kellett volna szerencsétlen kutyát, ami gondolom az idődbe bőven belefért volna, de igazad van, így egyszerűbb. Csak nehogy a férjed is hasonló módon szabaduljon majd meg tőled, hogy visszavisz anyádhoz ha nem úgy teszel valamit ahogy ő elvárja. De végül is a kutya szerencsés mert megszabadult tőled.
2017. aug. 29. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!