Hogy tudnám rábeszélni a férjem?
21/76 A kérdező kommentje:
Kenelbe nem maradna meg mert benti kutya ès nem aludna kint!! Es utolso!! Te rzt komolyan gondoltad?? Mert akkor...hat inkabb nem irok semmit.egy gyerek sosem egyenlö egy kutyàval vagy macskàval!!!!
22/76 A kérdező kommentje:
Soha nem lesz a gyerekem egyenlö egy àllattal! A kutya menni fog, ez nem kèrdès! Ha feltettem volna egy kèrdèst hogy tegyem e ki a benti kutyàt ezentul az udvarra vagy hogy legyen e egèsz nap bezàrva valahol egyedül akkor jöttek volna a vàlaszok hogy mièrt nem adjuk oda valakinek akinek kell.....itt mindig a kèrsezö a hülye..
Nem a kutyával van a baj, és nem is a gyerekkel. Meg lehetne nevelni mindkettőt, a kicsi sem annyira baba már, hogy ne fogja fel, a kutya pedig szintén ha nem magát érezné felsőbbrendűnek (te vagy a férjed kell, h azok legyetek), akkor nem morogna.
2017. aug. 26. 18:56
Ha nekem így pattognál hogy márpedig a kutya menni fog, akkor te hamarabb mennél mint a kutya, ebben biztos lehetsz. Nem maradna meg mert benti? és ezért inkább átpasszolod másnak mert úgy könnyebb NEKED? Könyörgök, soha többé ne legyen állatod, mert nem érdemled meg.
2017. aug. 26. 19:09
25/76 A kérdező kommentje:
A kutya megy mert a gyerek az elsö!fèrjem döntött. Es hogy lesz e kutyàm vagy nem azt majd èn eldöntöm 😉
Látom, megjöttek a kutyabuzziik.
Milyen kár, hogy az értő olvasás nem megy...
A kutya eddig anyósnál volt, a kérdező férjének a kutyája, a kérdezőnek semmi köze nincs a dög szocializációjához. Viszont a következmények őt is érintik.
Gondolom ez egy tipikus egygazdás kutya.
Én már kidobtam volna. Ehhez képest a kérdező próbál megoldást találni.
2017. aug. 26. 19:53
27/76 A kérdező kommentje:
Igen felhàborito hogy van aki összehasonlit egy àllatot egy gyerekkel.es persze senki nem ismer..a kutyat sem de tuti az en hibàm minden...kösui utolsò
28/76 A kérdező kommentje:
hogy èrted miröl van szò. (Akartam irni 😊
Utolsó, remélem majd valaki téged is csak úgy kidob lakhatás és minden nélkül:-) Hiszen tudod, Isten nem ver bottal...
Ha a férjed szereti az állatokat, veled ellentétben akkor azt se fogja megengedni hogy egy verebet hazavigyél nemhogy egy kutyát. Csak mert lusta vagy megnevelni kidobod. Remélem majd a férjed is ezt a megoldást választja majd veled szemben ha valamit nem úgy csinálsz ahogy neki tetszik:-)
2017. aug. 26. 20:00
30/76 A kérdező kommentje:
Ismernènk egymàst? Mert nagyon ùgy irsz..nyugodtan menj csinàld a dolgod netezès helyett, mi meg majd eldöntjük hogy nàlunk mi hogy legyen 😉 de jo hogy igy foglalkozol velünk 😉
Kapcsolódó kérdések: