Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 éves lányom nem tanul és...

11 éves lányom nem tanul és nem is akkar felkelni mit tegyek?

Figyelt kérdés
11 éves lányomnál a reggelek kínszenvedések híába szólok 100 neki akkor se majd az utolsó pillanatban de a tanulással is ez a helyzet amikor meg kérdezem hogy kész e van ő csak igen és ha nem csinálta meg még mutatja azt amit az órán csináltak! De a tanárok is panaszkodtak rá! Itthon is hiába kérek tőle bármit akkor se! Mit tudnák vele kezdeni? Én nem ilyenre tanítottam! Ja és igen mostanában nagyon el kezdet hízni pedig ő ha evett egy nap egy szendvicset neki elég volt egész napra
2017. aug. 23. 08:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Azt irod a kezedből locsoltad a vizet.ebből is érezhető, hogy nem mersz vele durvább lenni. En a helyedbe egy kisebb poharnyi vizet boritanék rá..

Persze elötte figyelmeztetni hogy mi vár rá ha nem kel fel.

Biztos vagyok benne hogyha megfelelő hangnembe beszélsz vele,erélyes vagy,határozott,kitartó akkor sikerül elérned amit akarsz. Csak ne sajnáld meg es ne hátrálj meg!

2017. aug. 23. 16:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj kérdező, de szerintem nagyon idegesítő, hogy itt panaszkodsz a lányodról, hogy nem tanul rendesen, de közben egy helyes mondatot nem tudsz leírni. Vesszők elmaradnak, nem tudod mit kell egybe írni, szavakat helytelenül írod.

Nem kötözködni akarok, de lehet, hogy az alma nem esett messze a fától...

2017. aug. 23. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!