Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek mennyi pénzete...

Anyukák, nektek mennyi pénzetek maradt fizetésig?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre,nem akarok a kasszátokban vájkálni,csak kíváncsi vagyok,hogy más is van-e ilyen kellemetlen helyzetben,mint mi most így hónap végén.Má megváltásként várjuk a fizetést,meg a családit,mert annyira összejött ez a hónap,hogy 2500 ft-ból kell gazdálkodnunk. :( Más hogy áll igy hó végén?
2010. máj. 25. 13:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
27.000 forintunk van még, fizetés legközelebb másfél hét múlva lesz. Egész jól állunk egyelőre, igaz, lekopogom, ebben a hónapban semmi plusz kiadásunk nem volt (ilyen sem volt még)...
2010. máj. 25. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
valami apróm van itthon. A gyest most igényeltem, itt nálunk (Erdély) 3 hónapot kell várni rá, hogy megjöjjön, igaz, akkor visszamenőleg is adják. Szóval egy vasam sincs. A párom vállalkozó, van, hogy egyik napról a másikra hozza a pénzt, így sose tudom, mikor mennyi pénz van nála. Holnapra talán még van mit főzzek, a tápszer kb. még 2 napig elég. Az ő ügyeit (banki részlet, tankolás stb.) már nem tudom nyomon követni. Minden számlánk ki van fizetve. A gyereknek pelusa, miegymása van. Almát kéne majd venni, de semmire sem elég, ami nálam van.
2010. máj. 25. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
59%

Normál kérdésre normál hangnemben az igazat válaszolja az ember és lepontozzátok?

Semmi se csodálkozom ezek után.

Ciki nem éhenhalni ebben az országban, úgy látom!

Szégyeljétek magatokat! Próbáljatok átlátni az irigység ködén, de nehezen fog menni.

2010. máj. 26. 07:18
 14/14 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszát,és én senkit nem pontoztam le,mindenkit felpontoztam.Én nem azért tettem ki a kérdést,hogy lehúzzátok a másikat.Ők jobban be tudják osztani a pénzt,mint pl.én.Ezért nem kell bántani őket.Mindenkinek mégegyszer köszönöm.Minden jót.

Aki abban a cipőben jár,mint én(mi),annak meg kitartás,már nincs sok a családiig!(remélem)

Üdv.

2010. máj. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!