Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet meg osszekotni a...

Mit lehet meg osszekotni a babaval?

Figyelt kérdés
Pl kutyasetaltatas, torna, babakocsival futas..
2017. aug. 21. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Babakocsival futás csak erre a célra gyártott kocsival szabad. Semelyik másikkal...

Amúgy mi a cél? A mozgás? Én kendővel erdőbe jártam/járok babával. 10 kilométert is mentem már így többször.

De ha nem a mozgás akkor nem értem a kérdést :D

2017. aug. 21. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Miert nem szabad hagyomanyossal?
2017. aug. 21. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem futásra tervezték a hagyományos babakocsit. Komolyan megsérülhet a benne levő kisgyermek, ha egy nem erre tervezett hagyományos babakocsival futkorászol...
2017. aug. 21. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem arra van kialakítva. Nincs hely a lábadnak lépni, a kerekek megakadhatnak, nincs semmi rugózása, a babát szét dobálja, rázza össze vissza. Egy kavics már gondot okozhat.
2017. aug. 21. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Így van, csak háromkerekű, erre tervezett kocsival lehet futni, másikkal meg se próbáld.

Amúgy szinte bármit lehet babával. Jó, színházba ne vidd, de ahova te mész, vásárolni, ügyet intézni, vendégségbe, sétálni, vagy viheted babaúszásra stb.

2017. aug. 21. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Én magamat kötöttem össze a babával (hordozókendő, imádja), és így bármerre mehetek.

Jó, amikor látom hogy nyűgös, nem fogok elmenni ügyet intézni, kivéve ha nem "muszáj".

2017. aug. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!