Milyen építőjátékot vegyek?
1 éves kislány sznapjára szeretnék építőkockát venni, de nem tudom, melyik mekkora, melyik való neki, a kockák mérete kb sehol sincs leírva
Ezeket nézem, és nem tudom, melyik a neki való (oké, ott az ajánlott kor, de pl. az első kettőt láttam boltban, ugyan akkorának tűntek, az egyik mégis 1, a másik 3 éves kortól ajánlott...) Ki milyet vett/venne 1 évesnek?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link] ez lenne a legjobb, de 28db-ért 7500ft kicsit sok :/
A mega blocks a legjobb ezek közül minőségre. Szerintem.
Bár 1 évesnek én még Clemmy-t vennék. Kompatibilis a mega blocks-szal, de puha, rágható, és rálépni is kellemesebb.
A megabloks tökéletes.
Egyébként a játékokat mindig magasabb életkorra ajánlják, így védve magukat a gyártók.
A clemmy baby 6-18-as, de a 18+-os clemmy plus egyébként egy az egyben ugyanaz, mint a 12+ megablocks, csak puha (de nem szivacs). :) Ennyit erről.
Nekünk ez volt az első, kb. 10 hónapos korától használta. Formabedobó és építő egyben.
én clementoni puha kockát vennék.
vagy lego primo-t, quatro-t, vagy duplot, ha az első kettőt sehol nem tudnám beszerezni.
az általad linkeltek közül a megabloks-ot venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!