Enikő vagy Noémi: melyik tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2010. máj. 25. 09:00
43/71 anonim válasza:
Nóémi.Én az akarom lenni.Az Enikőről csak egy olyan csaj jut eszembe akit utálok.
44/71 anonim válasza:
Utálsz egy Enikő nevezetű lányt és a kérdező ezért nevezze a lányát más névre? Mi köze ennek ahhoz, hogy melyik név szebb???Ha Noémit utálnál, vagy ma összeveszel egy Noémivel akkor az Enikőt fogod ajánlani?
Nekem az Enikő tetszik jobban!
46/71 anonim válasza:
Én csak azt írtam ,hogy nekem a Nóémi jobban tetszik.Úgyis a kérdező dönt.(mielőtt ismertem azt a lány azelőtt is a kedvencem a Nóémi volt.)
47/71 anonim válasza:
Hé mi a kő Enikő... :-))) Noémi sokkal szebb!!!!!!!!!!!!!!!!
48/71 anonim válasza:
Ilyenkor aki lepontoz, az azokat pontozza le, akik azt a nevet írják, ami neki épp nem tetszik? Nem semmi...
49/71 anonim válasza:
Enni kőő... Noémiről semmi hasonló hülyeség nem jut eszembe, ugyhogy NOÉMI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!