Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan akinek a szülei...

Van olyan akinek a szülei olyanok, hogyha valami történik, beteg lesz, balesetet szenved stb. Olyankor szidják a gyereket és nem istápolják?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy agyon kell valakit pátyolgatni, de ezt a felfogást nem tudom megérteni. Régen ez volt a divat vsgy mi?

Elestél, lecseszés, hogy szerencsétlen vagy. Rosszul lettél az ünnepségen, ordibálás, hogy megint csak a gond van. A mai napig hallgatom, hogy a ballagáson elájultam, fektettek, itattak a tornateremben, de én nem mentem velük fotózkodni, beszélgetni, behívni a köszöntőre. Biztos szégyelltem őket.

Megcsípett a darázs, ügyeletre kerültem, hülyegyerek mit járkálsz arra.

Lázas vagy, csak nem akarsz iskolába menni.

Például felhívta az ofő, hogy vigyenek haza, mert lázas vagyok, köhögök nem tud órát tartani. Ordibálást megkezdte már az iskolában, utána ment napokig.

Egy gyilkos nem érdemli ezt, mint amit ilyenkor tesznek velem. Bezáratnak valahova, tudják, hogy szimulálok.

Autóbaleset ugyanez, miért nem akadályoztam meg anyósülésről, nem az, hogy örülök, hogy nem haltál meg.

Nem azt ajarom mondani, hogy az a jó, ha minden csip-csup dologgal körbeugrálni.

Nem, de amikor tényleg gond van, akkor kikészíteni. Fel nem foghatom, komolyan.

2017. aug. 20. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Altalaban ha megijedunk hirtelen akkor reagalunk ugy ahogy nem szeretnenk. Anyukam egyszer megszolitott es ahogy fordultam belevertem a fejem az ajtofelfaba s erre nagy orditas hogy agybajos vagyok. En meg azt se tudtam hol vagyok hirtelen :))
2017. aug. 20. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Nekem apám volt ilyen, nem azért mert féltett, hanem mert egy sz@rházi volt akinek csak útjában voltam. Állítólag én voltam a hibás, mert miattam maradt együtt anyámmal pedig pocsék volt a házasságuk. Anyám sem sokkal különb ilyen téren, csak ő a válásukért hibáztatott részben engem, mert hogy azért nem tudott összefeküdni apámmal mert apám meg köztem rossz volt a viszony. Ezért apám csalta anyámat, amiért természetesen engem lehetett hibáztatni, mert minden rossznak a létezésem az oka.. :D most már 30 évesen szarok erre rá, meg őket is olyannak látom amilyenek. De 30 évembe beletelt míg rájöttem nem velem volt a baj és már nem érzem az állandó bűntudatot amit gyerekként meg kamaszként. Felszabadító érzés. Szóval talpra kell állni aztán hagyni az ilyen szülőt had élje az életét.
2017. aug. 20. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Én körbeugrálom a lányom akkor is, ha folyik az orra vagy ha nem jó a közérzete, csinálom a teát, tök mindegy, hány éves. A lányom. Kisebb korában olyan elánnal lökte magát a kis motoron hogy a balesetin kötöttem ki vele. Maradandó lett egy kis seb, de sem akkor, sem másért nem szólom le, az nagyon sokat árt egy gyerek lelkének.

És nem cseszem le, mert nincs miért.

2017. aug. 20. 16:16
 4/5 Metionin ***** válasza:
57%
Nálunk ugyanez. Anyámról már tudom, hogy a feszültséget vezeti le azzal hogy ordibál és meg van sértődve ha beteg vagyok vagy ha baleset történik. Apám meg csak simán tapló, amikor elütött egy autó, az első mondata az volt hogy biztosan az én hibám volt.
2017. aug. 20. 22:24
 5/5 Norman Bates ***** válasza:

Nalunk is mindig ez ment, pl. en voltam a g*ci, hogy le mertem betegedni es draga penzert kell gyogyszert venni, meg hasonlok..

Szerencsere ennek mar sok eve, mar reg nem vagyok gyerek.

2017. aug. 24. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!