Van olyan akinek a szülei olyanok, hogyha valami történik, beteg lesz, balesetet szenved stb. Olyankor szidják a gyereket és nem istápolják?
Nem arról van szó, hogy agyon kell valakit pátyolgatni, de ezt a felfogást nem tudom megérteni. Régen ez volt a divat vsgy mi?
Elestél, lecseszés, hogy szerencsétlen vagy. Rosszul lettél az ünnepségen, ordibálás, hogy megint csak a gond van. A mai napig hallgatom, hogy a ballagáson elájultam, fektettek, itattak a tornateremben, de én nem mentem velük fotózkodni, beszélgetni, behívni a köszöntőre. Biztos szégyelltem őket.
Megcsípett a darázs, ügyeletre kerültem, hülyegyerek mit járkálsz arra.
Lázas vagy, csak nem akarsz iskolába menni.
Például felhívta az ofő, hogy vigyenek haza, mert lázas vagyok, köhögök nem tud órát tartani. Ordibálást megkezdte már az iskolában, utána ment napokig.
Egy gyilkos nem érdemli ezt, mint amit ilyenkor tesznek velem. Bezáratnak valahova, tudják, hogy szimulálok.
Autóbaleset ugyanez, miért nem akadályoztam meg anyósülésről, nem az, hogy örülök, hogy nem haltál meg.
Nem azt ajarom mondani, hogy az a jó, ha minden csip-csup dologgal körbeugrálni.
Nem, de amikor tényleg gond van, akkor kikészíteni. Fel nem foghatom, komolyan.
Én körbeugrálom a lányom akkor is, ha folyik az orra vagy ha nem jó a közérzete, csinálom a teát, tök mindegy, hány éves. A lányom. Kisebb korában olyan elánnal lökte magát a kis motoron hogy a balesetin kötöttem ki vele. Maradandó lett egy kis seb, de sem akkor, sem másért nem szólom le, az nagyon sokat árt egy gyerek lelkének.
És nem cseszem le, mert nincs miért.
Nalunk is mindig ez ment, pl. en voltam a g*ci, hogy le mertem betegedni es draga penzert kell gyogyszert venni, meg hasonlok..
Szerencsere ennek mar sok eve, mar reg nem vagyok gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!