Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet baja attól egy babának,...

Lehet baja attól egy babának, hogy 1 hónaposan letették a szülők egy lagziban a nagy hangfalak mellé és ott aludt a baba, az üvöltő zene mellett? Meg sem mozdult amúgy alvás közben, nem zavarta.

Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Nyilván nem lett baja, de ha ez valóban így történt, nem sok eszük van a szülőknek. Nem is az a gond, hogy lagzi, hanem hogy annyi agyuk nem volt, hogy ne közvetlen a gangfal mellé rakják szegény gyereket.
2017. aug. 18. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Itt szerintem a kérdező a hallásra gondolt...

Ugyanúgy ahogy a headseat is károsítja a hallásodat ha túl hangosan hallgatod a zenét, szinte biztos vagyok benne hogy a hangfalak is. Szóval 50-50%. Az hogy a babát nem zavarta az azért lehet mert valószínűleg elég nagy otthon is a hangzavar. A szomszédaim is egésznap mintha diszkoban lennének úgy üvöltetik a zenét és van ott pici baba is.

2017. aug. 18. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

A babát azért nem zavarja mert agyilag nem fogja fel. Pl dohányfüst miatt sem sírna..

Átmeneti halláskárosodása biztos van, esesetleg pár napi fülzúgása, fejfájása.

2017. aug. 18. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
2017. aug. 18. 20:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nem akartam szapulni senkit, nem tudom egyes hozzászólók miért ilyen rosszindulatúak.
2017. aug. 18. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
KÉSŐBB lehet belőle baja.
2017. aug. 19. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!