Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 ora alvas,2 ebredes mellett...

6 ora alvas,2 ebredes mellett is lehet homerozni?

Figyelt kérdés
2szer kel a lanyom ejjelente de hamar visszaalszik,.10 percet vagyok ebren. atlafosan 6-7 orat alszom....igy lehet homerozni? 2 eve homerovel jott ossze de akkor 8-10 orat aludtam.....illetve lehet hogy alapbol alacsonyabb most a hom ha kevesebbet alszom?
2015. aug. 3. 07:00
 1/4 anonim ***** válasza:

6-7 óra alvás elég a hőmérőzéshez. Az éjszakai fölkelés nem probléma, csak arra kell figyelni, hogy a hőmérőzés előtt legalább 1 órát aludj, vagy pihenj fölkelés nélkül. Elég hülyén sikerült megfogalmazni, de remélem, érted... :)

Attól, mert kevesebbet alszol, lehet, hogy kicsit alacsonyabb, de ha nagyon alacsony, akkor figyelj oda, mert az lehet pajzsmirigyalulműködés miatt is! Elvileg ha 36,2 alatt van az alaphőmérsékleted, akkor az valószínű, hogy e miatt van, nem csak a kevés alvástól. Mennyire alacsony?

Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és hamar összejöjjön a baba! :)

2015. aug. 4. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
hát most peteérés után vagyok, és most 36.6, ami alacsonynak számít, mert eddig peteérés után mindig 37 felett volt...de ennek már 2 éve hogy utoljára hőmérőztem..
2015. aug. 4. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szoptatsz még? Mert az is lehet ám, hogy még nincs peteérésed, és nem is volt ovud. Vagy az biztos, hogy volt? Mert ha igen, akkor szerintem kérj laborvizsgálatot a háziorvosodtól. Mondd el neki is ezt, és ha normális és figyelmes, akkor szerintem ő is már tudni fogja, hogy ez kell... De ha lehetséges, hogy nincs peteérésed, akkor se aggódj! Ebben az esetben a cickafark és palástfű teával nagyon sokat lehet segíteni. Csak szólj és leírom, hogyan igyad!
2015. aug. 6. 21:29
 4/4 A kérdező kommentje:
nem, már nem szoptatok. most meg is jött, előbb mint szokott (40 naposak a ciklusaim de most 35 napra megjött) tehát valószínű ezért is volt alacsony a testhőm :(
2015. aug. 8. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!