Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez milyen építőjáték? Hol...

Ez milyen építőjáték? Hol lehet ilyet kapni?

Figyelt kérdés

Ajándékba kapta a fiam az egyik déditől, a dobozából ennyi van, eddig az apjánál játszott vele, de nagyon szereti, hazahozta. Most szeretnék venni még hozzá neki én is, de nem tudom hol lehet ilyet kapni, vagy hogy egyáltalán hogy keressek rá a neten. Köszi a segítséget!

[link]

2017. aug. 15. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A wish-en tudsz ilyet venni

majd rakok linket

2017. aug. 15. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt megköszönöm, mert én az ebay-en még csak hasonlót sem találtam :/
2017. aug. 16. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tetszeni fog neked: 2015 Hot 200 Pcs Plastic Building Blocks Kids Toy Puzzle Educational Toy 0.35 HBB. Add hozzá a kívánságlistádhoz! [link]
2017. aug. 16. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tetszeni fog neked: Super Hero Batman Diy Toy Jin Chang Hong. Add hozzá a kívánságlistádhoz! [link]
2017. aug. 16. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Szuper, köszi!!! :)

A másodikat én is megtaláltam, csak annak nem ilyen a széle, nem lenne kompatibilis, de az első hasonló, akár még jó is lehet, köszönöm! :)

2017. aug. 17. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!