Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani Mohácson nőgyógyász magánrendelést?

Figyelt kérdés
Minden vélemény, tapasztalat érdekelne, pozitív és negatív is.
2017. aug. 13. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindenkeppen ajanlom Dicső Ildikót , Mohácson a legjobb es nem is drága!

6500 az uh es a vizsgalat

Rakszuressel egyutt 8500 :)

2017. aug. 13. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Egyenlőre sima vizsgálatra és rákszűrésre mennék, és tanácsot szeretnék kérni babavállalással kapcsolatban.

Ahova eddig jártam, oda nem szívesen mennék vissza rossz tapasztalatok miatt. Váltani szeretnék, de félek hogy ugyanúgy fognak velem beszélni, és nem úgy fognak bánni velem, ahogy kéne. Meg a vizsgálat se volt fájdalom mentes, mert a doki sietett és kapkodott. Nagyon félek elmenni megint vizsgálatra. :(

2017. aug. 13. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
En is pont emiatt járok Dicso Drnohoz 3 éve, segitett a teherbeesesben is mert nehez dolgom volt. Es veteles ota vegkepp nagyon tapintatos es megerto. Zavarhatod barmikor max visszahív, én direkt smst írok akkor válaszol általában azonnal. Legtobbszor 1 héttel kesőbbre ad időpontot, de ha surgos akkor fogad akár másnap soron kívül☺ velem pont ez volt penteken, barnaztam es 9 hetes vagyok, nagyon megerto volt es mondta is h akinek volt elhalt terhessege az mindig jobban fel nem néz rám emiatt rossz szemmel és hívjam bármikor :)
2017. aug. 13. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:

1-es voltam szolj ha kell a teloszama

Jó keze van, nem vizsgál fajfalmasan , bár van olyan vizsgalat pl terhesen ami picit faj de csak ugy tudja megnézni a méhet a rakszures szinten minden dokinal picit kellemetlen nala pl azert nem mert muanyaggal szedi le a mintát nem fémmel már

2017. aug. 13. 13:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő válaszokat. Igen a telefonszámát szeretném elkérni és köszönöm szépen előre is :)
2017. aug. 13. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia irj ram privatban es megadom.:) szivesen
2017. aug. 14. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!